SEKSI SPOT

FOTO: ZA NOVAC SU SPREMNE UČINITI BAŠ SVE Nekad su se mrzile i vrijeđale, jedna drugu nisu mogle vidjeti ni nacrtane, a danas zajedno snimaju

 
Paris i Derrick Barry; Paris i Kim Kardashian
 Profimedia, Backgrid USA

Bivše najbolje prijateljice Paris Hilton i Kim Kardashian znaju da prijateljstvo i posao ne treba miješati. Još jednom su udružile snage kako bi zajedno stvorile što je moguće seksipilniji glazbeni spot za novu Parisinu pjesmu.

Dio spota sniman je u četvrtak ispred noćnog kluba Nightingale Plaza u Hollywoodu. Pjesmu ‘Best Friend's Ass’ je Paris snimila s Dimitrijem Vegasom i Like Mikeom, a pomoć prijateljica potražila je za vizualni dio.

Obje se čine u sjajnoj formi što nije bilo tepko primijetiti jer su im opravice jedva prekrivale intimne dijelove. I Kim i Paris bile su u srebrnim mini haljinama. Ona koju je nosila Paris i u gornjem je dijelu bila polovična dok se Kim hodajući trudila rukama zadržati lepršavu haljinicu da ne otkrije previše.

Pridružio im se i poznati drag-queen Derrick Barry, slavan i kao imitator Britney Spears, a na snimanju je bilo i zmija i golišavih manekena.

Čini se da Paris više nema mišljenje o Kim kakvo je u jednom intervjuu otkrila. Komentirala je njezinu veliku stražnjicu, piše TMZ.

- Odvratna je. Podsjeća me na kravlji sir u velikoj vreći za smeće - nije se suzdržavala Paris.

FOTOGALERIJA: Paris Hilton i Kim Kardashian snimaju spot

No, ako se Paris u spotu želi referirati na naziv pjesme, onda su se starlete možda u ovih deset godina i pomirile. Tome u prilog ide činjenica da je Paris prošle godine radila kao model za liniju odjeće Kanye Westa, muža Kim Kardashian. Da su se u doista pomirile u posljednjih godinu dana dala je nasluti i Paris koja je prošle godine u intervjuu za australski Today show rekla:

- Sve je sjajno. Znamo se otkad smo bile male. Jako je volim i jako sam ponosna na nju, ona je iznimna poduzetnica.

Kim Kardashian je karijeru započela ranih dvijetisućitih kao asistentica Paris Hilton, no vrlo brzo je njezina popularnost eksplodirala. Premda je kasnije negirala da je radila kao asistentica, potvrdila je da joj je posao bio organizacija poslova za Paris, sređivanje njezinog ormara i kupovina za bogatu nasljednicu.

- To mi je bio posao, ali ljudi stalno govore da sam asistentica. Uvijek sve pogrešno shvate - rekla je Kim prije dvije godine u showu ‘Watch What Happens Live With Andy Cohen’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:22