SVI SU GLEDALI U NJU

FOTO: ZA OVU HALJINU JOJ JE TREBAO KOMBI! Jennifer Lopez na premijeru stigla u haljini s nepregledno dugačkim šlepom, jedva je izašla iz automobila

 
 Profimedia, Mega Agency

Možda ne dobiva pregršt pozitivnih kritika na račun glume, ali Jennifer Lopez svakako zna privući pažnju. A na premijeri svog posljednjeg filma baš nije mogla proći neprimijećeno.

Pjevačica i glumica stigla je na svjetsku premijeru svog najnovijeg filma ‘Second Act’ u New Yorku u srijedu u golemoj ružičastoj haljini talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija.

Izrađena od, kako se činilo, kilometarskog kričavog tila sprijeda je haljina bila kratka da bi se u stražnjem dijelu dramatično spustila u šlep kojem nema kraja. J. Lo je s partnerom Alexom Rodriguezom zbog haljine morala iznajmiti prostranu kombi limuzinu, no svejedno je imala malih poteškoća pri izlaženju iz automobila.

FOTOGALERIJA: Senzacionalno izdanje J. Lo

Dramatična kreacija jedna je od najluđih koje smo ove godine vidjeli na crvenim tepisima, no mnogi su komentirali da tako nešto sa stilom može nositi samo Jennifer Lopez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:46