PODUZETNA LJEPOTICA

FOTO: ZAPANJUJUĆE LIJEPA EMILY NAJBOLJE REKLAMIRA VLASTITE KOMADE Nova linija je samo za hrabre, a na njoj ističe savršene obline

 
 IMP Features / IMP Features / Profimedia

Zapanjujuće lijepa Emily Ratajkowski bez konkurencije je najbolji model za vlastitu liniju kupaćih kostima.

Savršene obline istaknula je pozirajući u najnovijim modelima iz modne linije koju je sama osmislila i nazvala ‘Inamorata Woman’.

Radi se o nekoliko modela kostima od kojih se jedan može nositi na više načina. Kroj je dosad već predstavila i nalazi se među najprodavanijima iz njezine kolekcije, a novost je što se sad mogu kupiti i u crnoj boji.

Zbog nove linije bikinija dobila je niz kritika da ‘normalno popunjene’ žene tako nešto ne mogu nositi. No, kritike je demantirala plus size ljepotica Ashley Graham koja se redovno pojavljuje u Emilynim komadima.

FOTOGALERIJA: Vruće poze Emily u novom modelu kupaćeg kostima

Također, Ratajkowski je nedavno otkrila da je ne smetaju previše negativni komentarima u kojima je optužuju da je samo gola i glupa, jer ona ‘na takvima zgrće bogatstvo’.

Manekenka se bacila i glumačke vode što ne čudi s obzirom da je godinu i pol u braku s glumcem i producentom Sebastianom Bearom-McClardom. Djece nemaju, ali imaju psa Colomba s kojim Emily često šeće po New Yorku i kojeg u objavama naziva ‘njihovih sinom’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:47