U OBLACIMA

FOTO: Zaslužan je za jedne od najskupljih 'krpica' na svijetu, a pogledajte u kakvom izdanju su ga paparazzi uhvatili na milanskom kolodvoru

 
 Profimedia, Xposurephotos

Jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera, Roberto Cavalli (78), snimljen je kako izlazi iz željezničke stanice u Milanu s dugogodišnjom djevojkom Sandrom Nilsson (32). Dizajner se uobičajeno maksimalno opustio pa nije bio ni svjestan da hoda s raskopčanim šlicom na hlačama.

Odlično raspoložen par privlačio je poglede u posve crnom outfitu koji je Nilsson istaknula kaputom s velikim krznenim obrubom boje leda.

Bivša manekenka i Playboyeva zečica sa 46 godina starijim dizajnerom u vezi je od 2010. godine kad mu je umrla supruga. Prije tri godine Cavalli joj je navodno kupio otok Stora Rullingen u njezinoj rodnoj Švedskoj za 2,22 milijuna funti. Nillson, rođena u Sjöbu, počela se baviti manekenstvom sa 14 godina, osvojila je nekoliko nacionalnih titula na izborima ljepote, a u siječnju 2008. izabrana je za Playboyevu zečicu mjeseca.

FOTOGALERIJA: Roberto Cavalli i Sandra Nilsson u Milanu

Slavni dizajner poznat je po nonšalantnosti kad je u pitanju njegov izgled. Prije nekoliko godina ljetovali su na Sardiniji kad su ih paparazzi uhvatili kako mu Sandra pomaže oprati se tušem na jahti. Cavalliju je bilo toliko svejedno tko ih gleda da je bez problema skinuo kupaće gaćice i dopustio partnerici da mu pomogne oprati intimne dijelove. Cavalli također nerijetko hoda bos kad je toplo vrijeme, a iako sam kreira najluđe dezene i krojeve, uglavnom ga se može vidjeti u crnim odjevnim kombinacijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 23:52