TRENUTAK INSPIRACIJE

FOTO: 'ZDRAVO, JA SAM TOM HANKS, SVE NAJBOLJE!' Slavni glumac trčao Central parkom pa potpunim neznancima odlučio upasti na vjenčanje

 Instagram

Prema jednoj anketi provedenoj ove godine, glumac Tom Hanks je najomiljenija holivudska zvijezda, a sudeći po njegovom najnovijem potezu ne čudi da je tome tako. Naime, slavni oskarovac prilikom svog redovitog trčanja njujorškim Central parkom primijetio je jedan par mladenaca.

Mladoženja i mlada u vjenčanici upravo su se u parku fotografirali uoči vjenčanja kad im je u kratkim hlačama prišao Tom Hanks i zaželio sve najbolje. "Bili smo usred snimanja kad je on jednostavno došao do nas i predstavio se riječima 'Zdravo, ja sam Tom Hanks'", ispričala je fotografkinja Meg Miller New York Postu.

60-godišnji Hanks, poznat po ulogama u filmovima Big, Forrest Gump, Most špijuna i mnogim drugima, objavio je na svom Instagramu fotografiju s mladencima uz poruku 'Elizabeth i Ryan! Čestitke i blagoslovi! Hanx'.

Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

A photo posted by Tom Hanks (@tomhanks) on

Inače, Hanks je u nedavnom intervjuu rekao kako se smatra odgovornim za dijabetes koji mu je dijagnosticiran 2013., jer je u životu bio "idiot" što se tiče prehrane i tjelesne težine. No, liječnik mu je rekao da neće imati dijabetes ukoliko dosegne ciljanu težinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:12