STANE I AVION

FOTO: ZVIJEZDA JEDNE OD NAJPOPULARNIJIH SERIJA U POVIJESTI PRODAJE SVOJE IMANJE Kuća iz snova izgrađena je u zabačenom dijelu SAD-a

 
 Profimedia, Planet

Nakon odlaska iz 'Izgubljenih', jedne od najpopularnijih TV serija ikad, glumac Matthew Fox s obitelji skrasio se u malom gradiću Bend, u američkoj državi Oregon. Sada prodaje imanje, a svoj dom procijenio je na 4 milijuna dolara.

Njegovo imanje proteže se na preko 10 jutara zemlje okruženih nevjerojatnim pejsažom. Imanje je sagrađeno 2009., a u centru se nalazi kuća koja ima 4 tisuće kvadrata stambenog prostora, između ostalog i četiri spavaće sobe te pet kupaonica.

Također, posjedujete li kojim slučajem avion, i na to se mislilo.

- Moj hangar je moj bijeg od svijeta. Neki dečki imaju vrt u kojem se mogu izgubiti, a ovo je moje svetište u kojem mogu pobjeći od svijeta. Samo ja, moj auto i moj avion - kazao je u jednom intervjuu Fox.

I kuća je inspirirana njegovim 'svetištem', pa su stropovi visoki gotovo sedam metara, linije su moderne, ima podno grijanje, kuhinja i ostatak kuće opremljeni su vrhunskom aparaturom, a kuća se napaja solarnom energijom.

Nije poznato zbog čega je Fox s obitelji odlučio napustiti ovu kuću iz snova, no ako ste zainteresirani za kupnju slobodno provjerite u galeriji što dobivate za četiri milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:42