ČEKA GA ŠEST GODINA IZA REŠETAKA

FOTO: ZVIJEZDA POWER RANGERSA ZAKLALA CIMERA MAČEM Priznao ubojstvo kako bi izbjegao doživotni zatvor

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.03.2017. u 15:37

AG_180094 - *PREMIUM-EXCLUSIVE* - *PREMIUM EXCLUSIVE* **MUST CALL FOR PRICING** **USA AND CANADA STRICTLY NO TV, NO WEB* Lancaster, CA - Ricardo Medina Jr. -- one of the stars of 'Power Rangers Samurai' -- just pled guilty to voluntary manslaughter for stabbing his roommate to death with a sword.
Ricardo appeared in court Thursday in Lancaster and entered his plea. He remains behind bars without bail. Ricardo -- who admitted to using a sword in the killing -- is scheduled to be sentenced later this month.
TMZ broke the story ... Ricardo was rearrested back in January 2016 and charged with murder. He had previously been arrested but the D.A. kicked the case back to cops for more investigation.
He faces 6 years in prison.
**MANDATORY, Image: 325575893, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Američki glumac portorikanskih korijena, 38-godišnji Ricardo Medina Jr., u četvrtak je na sudu u Los Angelesu priznao ubojstvo cimera Josha Suttera. Izricanje presude zakazano je za 30. ožujka, a zvijezdi hit dječje televizijske serije 'Power Rangers' prijeti do šest godina zatvora.

Medina se u siječnju 2015. prvo posvađao s prijateljem s kojim je živio. Sutteru je navodno smetao način na koji je glumčeva djevojka parkirala automobil ispred njihove kuće. U žaru prepirke, cimer je na silu ušao u Ricardovu sobu, a ovaj je dohvatio mač koji je držao iza vrata i izbo ga nekoliko puta. Glumac tvrdi da je tako reagirao u samoobrani, a nakon što se Josh srušio i ostao ležati na podu u lokvi krvi, Medina je nazvao hitnu pomoć. Ostao je u kući do dolaska policije.

Sutter, koji je tada imao 36 godina, preminuo je od teških posljedica ranjavanja.

Osim u 'Power Rangersima', Ricardo je gostovao i u 'Hitnoj službi' te 'CSI: Miamiju'.

- S obzirom da mu je zbog ubojstva prvoga stupnja prijetio doživotni zatvor, savjetovao sam klijentu da prizna zločin. To mu je bila jedina šansa za smanjenje kazne - izjavio je glumčev odvjetnik.

 

 

ELIPSO

Izdvajamo