OPREČNE INFORMACIJE

FRONTMEN RAMMSTEINA ZBOG KORONAVIRUSA LEŽI NA INTENZIVNOJ? U jednom trenutku borio se za život, no srećom, sad je stabilno; Bend tvrdi: 'Nije zaražen'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.03.2020. u 16:21

Horsens, Denmark. 25th, May 2017. Rammstein, the German industrial metal band, performs a live concert at Horsens Prison in Horsens. Here vocalist Till Lindemann is seen live on stage., Image: 500921879, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS excluding Czech, Italian, Danish and Norwegian Third Parties - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Gonzales Photo/Nikolaj Bransholm / Avalon Editorial / Profimedia
Gonzales Photo/Nikolaj Bransholm / Avalon Editorial / Profimedia

Till Lindemann

 

Till Lindemann, 57-godišnji frontmen njemačkog benda Rammstein, prije desetak dana imao je koncert u Moskvi, no po povratku iz Rusije u domovinu hospitaliziran je zbog jako visoke temperature.

Prema pisanju stranih medija, sumnjalo se da je glazbenik zaražen koronavirusom, a njegovo stanje bilo je toliko ozbiljno da je odmah bio zaprimljen na odjel intenzivne njege u bolnici u Berlinu.

Njemački Bild piše kako je u jednom trenutku Till čak bio kritično, dijagnosticirana mu je i upala pluća, no srećom, stanje mu se stabiliziralo i on je trenutačno izvan životne opasnosti.

No u petak navečer na Rammsteinovoj službenoj Facebook stranici objavljena je sljedeća informacija - po preporuci liječnika koji se brine za cijeli bend, Till u četvrtak navečer uistinu jest završio na intenzivnom bolničkom odjelu gdje je proveo noć, ali ipak nije pozitivan na virus COVID-19 i već se osjeća bolje.

 

Podsjetimo, Rammstein je lani, poslije desetogodišnje stanke, objavio dugoočekivani studijski album, a odradili su i dio uspješne turneje, koja se trebala nastaviti i ove godine.

Izdvajamo