TAJNA OPORUKE

GEORGE MICHAEL ĆE STVORITI DESETAK MILIJUNAŠA Otkriveno kome će pripasti 105 milijuna funti ostavštine preminulog legendarnog pjevača

 Getty Images

Bogatstvo Georgea Michaela procjenjuje se na oko 105 milijuna funti (oko 924 milijuna kuna), a veliki dio novca poslije smrti legendarnoga pjevača navodno će pripasti djeci prijatelja, kojima je glazbenik bio krsni kum.

Među njima je desetogodišnja Bluebell Madonna, koju je članica benda Spice Girls Geri Halliwell - Horner dobila u braku sa scenaristom Sachom Gervasijem. Iako je djevojčici krsni kum na papiru Georgeov bivši partner Kenny Goss, pjevač je sve do iznenadne smrti na sam Božić bio bliži s obitelji Halliwell - Horner.

A photo posted by Roman Kemp (@romankemp) on

A photo posted by Roman Kemp (@romankemp) on

Veću svotu navodno je u oporuci ostavio i djeci najboljega prijatelja Martina Kempa, basista benda Spandau Ballet i bivšeg pratećeg vokala u Whamu!, koji je početkom '80-ih i proslavio Michaela.

Pokojna pop ikona krsni je kum Martinovoj 27-godišnjoj kćeri Harley Moon i 23-godišnjem sinu Romanu.

Georgea Michaela svojedobno je za kuma svoje dvoje djece imenovao i rođak Andros, a glazbenik je dio novca odlučio dati i starijim sestrama Melanie i Yiodi te dečku, frizeru i fotografu Fadiju Fawazu, s kojim je bio u vezi od 2009., piše The Mirror.

Pjevač je imao i nekoliko nekretnina, ali još se ne zna tko će ih naslijediti.

Osim pet milijuna funti (oko 44 milijuna kuna) vrijedne kuće u Oxfordshireu, u kojoj je umro, posjedovao je vilu od osam milijuna funti (oko 70 milijuna kuna) u sjevernome Londonu, stan u Los Angelesu i kuću na plaži u Sydneyu u Australiji, koju je iznajmljivao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:10