DUHOVI PROŠLOSTI

GINGER SPICE ODGOVORILA NA TRAČEVE O SEKSUALNOJ VEZI S MEL B 'Jako sam razočarana, ovo nije povrijedilo samo mene...'

 
Melanie B i Geri 2010.
 Profimedia, Press Association

Bivša spajsica Geri Horner odlučila je progovoriti o odnosu s Mel B koja je prije tjedan dana otkrila tajnu o njihovom odnosu u vrijeme najveće popularnosti benda Spice Girls. Mel je rekla da su njih dvije bile više od prijateljica i da su imale i seksualno iskustvo, da bi se ubrzo pojavile informacije da su zapravo bile u vezi godinu dana.

Odgovarajući na te tvrdnje 46-godišnja Geri u priopćenju je rekla da se osjeća povrijeđeno:

- Osjećala sam se jako razočarano čitajući opet o tim glasinama, posebno na Majčin dan od svih dana u godini… Jako volim Spice Girls, Emmu, Melanie, Melanie i Victoriju. Htjela bih da svi obožavatelji znaju da ono o čemu se nedavno pisalo jednostavno nije istina i jako je povrijedilo cijelu moju obitelj. Međutim, jako se veselim vidjeti djevojke i obožavatelje na turneji, zabaviti se i stvoriti nove uspomene.

Nakon što je Mel B rekla da su se njih dvije jednom spetljale i upustile u nešto više od prijateljske zezancije, pojavile su se glasine da je njihova veza trajala čitavu godinu. Geri je samo rekla da su je te glasine povrijedile i da želi nastaviti dalje sa životom.

BGUK_1504311 - London, UNITED KINGDOM  - Singer-songwriter Geri Halliwell arrives before BBC The One Show in a white coat dress

Pictured: Geri Halliwell, Geri Horner



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 416750785, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Geri Horner

Izvori su za Daily Mail u nedjelju rekli da su se njih dvije zaljubile na prvi pogled kad su se upoznale 1994. Imale su 18 i 21 godinu. Jedan njihov poznanik se prisjetio:

- To je bilo na samim počecima Spice Girls, a veza im je trajala puno dulje od jedne noći, najmanje 12 mjeseci.

Mel je prvi put priznala da je bila bliska s Geri u emisiji Morgana Piersa kad ju je on otvoreno pitao jesu li spavale skupa. Prvo je na razne načine pokušavala izbjeći odgovor, a onda je kimnula glavom dodajući da ‘će je Geri mrziti zbog toga’.

U publici je tad sjedila i spajsica Mel C koja je razjapila usta od čuđenja nakon što je Mel B otkrila tajnu, no sama je rekla da nije imala pojma o tome. Piers je za britanski list potvrdio da je pjevačica odmah nakon emisije nazvala bivšu kolegicu i ispričala joj što je rekla u emisiji, kako ne bi saznala iz medija. No, navodno ni to nije pomoglo, ovo bi joj doista moglo poljuljati prijateljstvo s Geri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:40