ED O'NEILL

GLUMAC IZ 'BRAČNIH VODA' OTKRIO MALO POZNAT DETALJ IZ ŽIVOTA PRINCEZE MEGHAN 'Njezin je otac bio direktor fotografije. Odrasla je na snimanjima...'

 Profimedia, Mega Agency

Popularni američki glumac Ed O'Neill (72; Bračne vode, Moderna obitelj) otkrio je tijekom gostovanja u talk show emisiji Ellen DeGeneres da je otac vojvotkinje od Sussexa princeze Meghan (37) radio kao snimatelj na sitcomu Bračne vode, piše Daily Mail.

"Usput, ona je odrasla na snimanjima Bračnih voda. Jeste li znali to?", rekao je O'Neill u razgovoru s DeGeneres. "Njezin otac (Thomas W. Markle) bio je jedan od snimatelja."

Thomas W. Markle 10. je godina radio na seriji Bračne vode. Tijekom prve sezone radio je kao šef rasvjete dok je od druge do 10. sezone radio kao direktor fotografije, odnosno snimatelj. O'Neill se tijekom gostovanja u emisiji "Ellen" prisjetio da je Meghan kao mlada djevojka često dolazila na snimanja serije.

"Dolazila bi na snimanja u odori katoličke škole koju je pohađala. Imala je otprilike devet godina", rekao je glumac.

Meghan je prošle godine u intervjuu za časopis Esquire pričala o svom odrastanju na snimanju poznate serije. "Moj je tata bio šef rasvjete i direktor fotografije. Zapravo, umirovio se tek (2017. godine)", rekla je Meghan. "Deset sam godina poslije škole dolazila na snimanje Bračnih voda, što je bilo jako smiješno i perverzno mjesto za odrastanje djevojčice u uniformi katoličke osnovne škole."

Meghan je tada otkrila da ju je otac povremeno morao "skrivati" od određenih scena jer nisu bile prikladne za tako mladu djevojčicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:23