TERRY CREWS

GLUMAC KOJEGA SVI ZNAJU IZ REKLAMA ZA OLD SPICE 'I ja sam bio žrtva seksualnog zlostavljanja. Holivudski moćnik me na sastanku zgrabio za međunožje'

 
 Wikimedia Commons

Glumac i bivši igrač američkog nogometa Terry Crews tvrdi da je bio žrtva seksualnog napada od strane neimenovane osobe u vrhu hollywoodske produkcijske elite.

Crews je o nemilom događaju progovorio na Twitteru uz tvrdnju da dosad nije o tome govorio iz straha da bi mogao biti 'odstranjen' iz glumačkog svijeta.

Terry Crews je najpoznatiji po ulozi policijskog inspektora Terryja Jeffordsa u seriji 'Brooklyn Nine-Nine', a pojavio se i u reklamama za Old Spice. Kazao je da ga je skandal povezan s producentom Weinsteinom naveo da konačno progovori.

Moćni hollywoodski producent je suočen s brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, a tri žene su ga optužile za silovanje.

Na Twitteru je Crews kazao da su mu optužbe na račun Weinsteina izazvale 'posttraumatski stres' jer je i sam doživio istu stvar.

Opisao je kako je prošle godine bio na poslovnom sastanku u Hollywoodu, a neimenovani menadžer mu je prišao i uhvatio ga za genitalije u prisutnosti njegove supruge.

Glumac je kazao da je suspregnuo poriv da udari spomenutu osobu u strahu da bi zbog toga mogao završiti u zatvoru. Sljedećeg dana mu se spomenuti menadžer ispričao, a on nije o tome nikome govorio iz straha da bi mogao biti 'odstranjen' iz hollywoodskih filmskih krugova.

Crews je na Twitteru objavio da gaji simpatije prema žrtvama koje su šutjele o ovakvim događajima i da se nada kako će njegovo otvaranje o ovom problemu pomoći da se zlostavljanje zaustavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 04:38