OSJETLJIVA TEMA

GLUMAC T.J. MILLER UHAPŠEN ZBOG FIZIČKOG OBRAČUNA OKO DONALDA TRUMPA Svađa se otela kontroli, napao je taksista i udario ga u glavu

 Gus Ruelas / REUTERS

Glumac T. J. Miller, najpoznatiji po ulozi u seriji ‘Silicijska dolina’, uhapšen je zbog napad u Los Angelesu u petak nakon navodne svađe s taksistom, i to oko Donalda Trumpa.

Miller je optužen da je vrijeđao i napao vozača nakon što su se upleli u političku raspravu oko Trumpa, i to oko jedan ujutro, ispričala je policajka Jenny Houser za Hollywood Reporter. Miller je u taksi ušao nakon dodjele nagrada za muškarca godine časopisa GQ, a taksistu je navodno udario u glavu, piše TMZ.

O hapšenju u američkim medijima postoje oprečni izvještaji, pogotovo što se tiče informacija je li prije puštanja trebao platiti jamčevinu ili nije. Dok E! News piše da je pušten uz jamčevinu od 20.000 dolara i optužen za prekršaj, The Los Angeles Times izvješćuje da je odmah pušten na slobodu.

Glasnogovornik glumca nije bio dostupan za komentar. Ovo nije prvi puta da su se glumci ‘Silicijske doline’ našli da udaru Trumpovih pristaša. Prošli su mjesec glumce Kumaila Nanjianija i Thomasa Middleditcha vrijeđali i nazivali pogrdnim imenima jer ne podržavaju Trumpa, piše Huffington Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:50