CATHERINE DENEUVE

GLUMAČKA IKONA ZAVRŠILA U BOLNICI Francuska zvijezda pretrpjela moždani udar, obitelj nije otkrila detalje o njenom stanju

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 06.11.2019. u 18:15

DEAUVILLE, FRANCE - SEPTEMBER 14: Catherine Deneuve poses during the Jury & Award Winners photocall during the 45th Deauville American Film Festival on September 14, 2019 in Deauville, France. (Photo by Francois Durand/Getty Images)
Getty Images

Catherine Deneuve

Catherine Deneuve (76) doživjela je "lakši moždani udar koji je stoga reverzibilan", stoji u priopćenju glumičine obitelji koje je u srijedu prenijela njezina agentica Claire Blondel za AFP.

- Na sreću, ona ne osjeća nikakve motoričke poteškoće i, naravno, neko vrijeme morat će se odmarati - dodaje isti izvor. Poznata glumica primljena je u bolnicu u Parizu, dodaje obitelj ne navodeći druge pojedinosti.

Le Parisien piše kako je Deneuve "pozlilo u noći na srijedu".

Ikona francuskog filma već tjednima radi na snimanju projekta "Za života" ("De son vivant") redateljice Emmanuelle Bercot, zajedno s Benoitom Magimelom i Cecile de France.

Catherine se proslavila 1964. godine filmom Jacquesa Demyja "Cherbourški kišobrani", a surađivala je s najvećim redateljima kao što su Roman Polański, Luis Buñuel, André Téchiné i Lars von Trier.

Rođena je 22. listopada 1943. u glumačkoj obitelji. Njezina mlađa sestra Francoise Dorleac poginula je 1967. u automobilskoj nesreći.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo