MEGHAN MARKLE I HARRY

GLUMICA I PRINC NA TAJNOM SASTANKU KOD KRALJICE Mediji ponovno spekuliraju o zarukama: 'Nije pitanje hoće li nego kad će se zaručiti'

 Profimedia, Pacific coast news

Američka glumica Meghan Markle i britanski princ Harry prije manje od mjesec dana prvi put su pokazali da su u vezi, držali su se za ruke na teniskom meču u sklopu igara Invictus Games u Torontu. O njihovoj se vezi šuškalo više od godinu dana, no javna potvrda za člana kraljevske obitelji nije mala stvar.

Stoga ne čudi da posljednjih mjesec dana mediji bruje i o mogućim zarukama, a prošli su tjedan navodno oboje bili na sastanku kod kraljice što je dodatno potaknulo glasine.

Kako Daily Mail neslužbeno saznaje, Meghan i Harry prošlog su četvrtka u automobilu zamagljenih prozora došli u Buckinghamsku palaču na poziv kraljice. Tom je prilikom navodno Meghan prvi put službeno upoznala britansku kraljicu Elizabetu II. Razgovor uz čaj trajao je oko sat vremena, navodno je bio potpuno neslužben i ponovno je pokrenuo spekulacije o zarukama.

Prema izvorima iz palače par je došao oko pet sati poslijepodne, upravo u vrijeme čaja. Kraljica i inače u to doba uzima ‘slobodno vrijeme’ kad se druži s unucima i opušta.

Harry (33) je navodno već ovo ljeto s bakom razgovarao o svojoj tri godine starijoj djevojci i predložio upoznavanje. Njegov otac princ Charles upoznao ju je ranije ove godine i navodno je bio ‘jako impresioniran’, dok je Camilla komentirala da je ‘draga i ugodna osoba’.

Da je par definitivno zaljubljen, prvo je potvrdila upravo Meghan u intervjuu za magazin Vanity Fair: ‘Da, zajedno smo, zaljubljeni smo!’ Takav javni izljev ljubavi također nije uobičajen za kraljevsku obitelj. Primjerice, Kate Middleton svoju osmogodišnju vezu s princom Williamom nije komentirala sve dok se službeno nisu zaručili.

‘Nije pitanje hoće li nego kad će se zaručiti’, šuška se u kuloarima o Meghan i Harryju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:40