'GODINAMA NISAM PRIČAO O TOME'

'GODINAMA NISAM PRIČAO O TOME...' Ikona Hollywooda otkrila da ga je slavni kolega usred snimanja gađao pepeljarom: 'Bio je pijani irski nasilnik'

 
Bill Murray; Richard Dreyfuss
 Fabrizio Bensch, Mario Anzuoni / REUTERS

Američki glumac Richard Dreyfuss (71) rekao je u intervjuu za Yahoo! da je američki glumac Bill Murray (68) tijekom snimanja film "What About Bob?" koji je izašao 1991. godine na njega urlao i bacio pepeljaru.

Murray je u filmu "What About Bob?" igrao pacijenta koji je maltretirao svog terapeuta (Dreyfussa) dok je ovaj bio na odmoru s obitelji.

"Godinama nisam pričao o tome. Bio je pijani irski nasilnik, to je bio. Jedne se večeri vratio s večere i ja sam od njega tražio da pogleda neke promjene u scenariju za koje sam mislio da su zaista smiješne. Unio mi se u lice, nosevi su nam se dodirivali. Potom se iz sve snage izderao na mene: 'Svi te mrze! Tolerira te se!'"

Dreyfuss kaže da se Murray tada nagnuo unatrag i uzeo modernu staklenu pepeljaru. "Bacio ju je prema mom licu s udaljenosti od otprilike jednog metra. Bila je teška nešto manje od pola kilograma. Promašio me, ali me htio pogoditi. Nakon toga sam se ustao i otišao", pojasnio je Dreyfuss.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:28