PROBLEMI SA ZAKONOM

'HALO, POLICIJA, ONA TUČE SVOG DEČKA!' Zvijezda Melrose Placea i Dinastije dotaknula dno: Pretukla partnera pa nasrnula na čak trojicu policajaca

 
 Profimedia, Blink News

Glumačka zvijezda Heather Locklear uhićena je u nedjelju navečer zbog optužbi za obiteljsko nasilje, a potom i za napad na službenu osobu.

Sve je počelo kada se njezin brat Mark vratio kući i prvo što je vidio da se Heather i njezin dečko, čiji identitet nije objavljen, divljački mlate. Čovjek je odmah pozvao 911, ali nažalost, situacija se nije primirila ni kada su ih policajci razdvojili. Posrnula bivša zvijezda Dinastije i Melrose Placea potom je divljački nasrnula na policajce, kojima ništa drugo nije preostalo nego da je svladaju i strpaju na stražnje sjedalo policijskog automobila.

Anonimni izvor iz policije za TMZ je otkrio da je apsolutni nered nastao kada su policajci priopćili Locklear da je moraju privesti. U roku sekunde glumica je eksplodirala i napala čak tri policajca. Oni su je na kraju morali zavezati lisicama i odvesti u bolnicu na daljnje pretrage.

, West Hollywood, CA - 01/08/2015 - Celebrities attend a party Chateau Marmont
-PICTURED: Heather Locklear
-, Image: 214931531, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Locklear će još neko vrijeme biti iza rešetaka dok joj sudac ne odredi jamčevinu.

Inače, ovo nije prvi put da divlja glumica ima problema sa zakonom. Jednom su je policajci uhitili kako pijana vozi, a jedanput su upali u njezinu kuću na dojavu da želi izvršiti samoubojstvo. Locklear se dugi niz godina bori s ovisnošću o alkoholu i raznim drogama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:04