PRAVNA ZAVRZLAMA

HOLIVUDSKA GLUMICA U VELIKIM PROBLEMIMA Agent iz Kambodže tvrdi: 'Maddox je još uvijek moj sin, a Angelinini papiri su lažirani'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.03.2017. u 13:57

NON EXCLUSIVE PICTURE: PAUL TREADWAY / MATRIXPICTURES.CO.UK
PLEASE CREDIT ALL USES
WORLD RIGHTS
American actress Angelina Jolie and her son, Maddox Jolie-Pitt attending a private reception as costumes and props from Disney's Maleficent are exhibited in support of Great Ormond Street Hospital at Kensington Palace, in London. MAY 8th 2014
REF: PTY 142198, Image: 193199113, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Matrix
Profimedia, Matrix

Angelina i Maddox 2014.

Zaposlenik humanitarne organizacije iz Kambodže koji je bio posrednik kad je 2003. Angelina Jolie usvojila prvog sina, Maddoxa, tvrdi da dokumentacija o posvajanju sadrži lažne informacije.

51-godišnji Mounh Sarath napisao je tada da je otac Maddox Jolie-Pitta samo kako bi ubrzao proces posvajanja za glumicu, pišu britanski mediji, a da stvar bude bizarnija papiri nikad nisu do kraja riješeni i odvjetnik još uvijek ima punomoć u vezi 15-godišnjaka koji je s glumicom nastavio živjeti u SAD-u.

‘Prema sudskim dokumentima Maddox je još uvijek moj sin. Ona nikad nije riješila papirologiju. Trebala mu je promijeniti ime pa je jedini način bio da se ja upišem kao otac i to sam učinio’, rekao je Sarath i dodao da s Angelinom više ne razgovara: ‘Bio bih sretan kad je više nikad ne bismo vidjeli u Kambodži.’

Novinarima britanskog The Suna pokazao je dokumente iz kolovoza 2003. koji potvrđuju da je on otac. Unatoč tome, nema dokaza da su Jolie ili njezin tadašnji muž Billy Bob Thornton znali što je Sarath napravio.

U vrijeme kad je Angelina predala zahtjev za usvajanjem Maddoxa, SAD je imao strože zakone o posvajanju djece iz te zemlje zbog strahova od trgovine djecom.

Ovo je samo još jedan u nizu problema oko Maddoxova dolaska u obitelj Angeline Jolie. Agentica koja je posredovala u mnogim posvajanjima, Lauryn Galindo, završila je u zatvoru nakon što se otkrilo da je falsificirala imena, datume rođenja i mjesta rođenja djece u Kambodži kako bi pomogla američkim obiteljima što prije riješiti birokraciju, a uhapšena je ubrzo nakon što su Angelina i Billy Bob usvojili Maddoxa.

Tada je glumica govorila da je napravila sve kako bi bila sigurna da Maddox nema živu majku u Kambodži te da ‘nikad ne bi majci otela dijete’. Dobila je kambodžansko državljanstvo 2005., a s Bradom Pittom ima šestero djece - osim Maddoxa, usvojila je Paxa Thiena iz Vijetnama i Zaharu iz Etiopije, te ima troje biološke djece, Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne.

ELIPSO

Izdvajamo