'PRIJATELJICA' O MLADIM DANIMA

HOLIVUDSKA ZVIJEZDA NIKAD ISKRENIJA 'Vjerojatno to ne bih trebala govoriti, ali reći ću - bila sam prilično zaostala po pitanju seksa, djevica do 21.'

 
 Screenshot / YouTube

Američka glumica Courteney Cox otkrila je Jamesu Cordenu u emisiji ‘The Late Late Show’ neobične detalje iz svoje prošlosti. 54-godišnjakinja, koja je u vezi s pjevačem Johnnyjem McDaidom iz Snow Patrola, u djetinjstvu nije naučila ništa o seksu, kaže, bila je ‘zaostala’ u toj temi, a nevinost je izgubila sa 21 godinom nakon što je majka shvatila da je u ozbiljnoj vezi pa ju je pogurnula prema ozbiljnijem odnosu.

- Mama nije razgovarala sa mnom o jednoj stvari o kojoj sam morala nešto znati (o seksu). Vjerojatno to ne bih trebala govoriti, ali reći ću - bila sam djevica do 21. godine. Mislim da na to mogu biti ponosna - rekla je Cox i dodala:

- Sjećam se da sam dugo izlazila s dečkom i mama je u jednom trenutku shvatila: ‘U redu, mislim da će hodati s njim neko vrijeme.’ Zato mi je poslala donje rublje da isprobam, znate, ženstvenost. Zvalo se Olga i dam se kladiti da je čipka bila debela desetak centimetara, a ostatak je bio pamučni. Naravno, bilo je puno ljepše od onog koje sam ja nosila, bila sam zbilja zaostala po tom pitanju. Bila su jako kičaste i neukusne, doduše ne za to vrijeme...

Zvijezda serije ‘Prijatelji’ i McDaid (42) prohodali su 2013., ubrzo se zaručili, ali onda su nakon dvije godine prekinuli. Nekoliko mjeseci proveli su razdvojeni, a onda se pomirili. Doduše, danas John živi u Engleskoj, a Courteney u Los Angelesu. Usprokos tome, kaže glumica, njihova je veza čvršća no ikad:

- Ne zato što je on u Londonu. Premda ta udaljenost nakon prekida, bili smo razdvojeni šest mjeseci, pokazala nam je jako puno i sad je sve bolje. Veza nam je skupa, puno putujemo. On je nevjerojatan kao osoba i kao pisac. Stvara puno glazbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:23