SEKS SKANDAL

HOLLYWOOD JE U PANICI ZBOG NOVOG PORNIĆA Svi pokušavaju otkriti identitet muškarca s kojim se snimala zvijezda megapopularne serije

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.11.2016. u 20:56

LONDON, ENGLAND - APRIL 26: Director Rose McGowan attends the Shorts Programme photo call during the Sundance London Film and Music Festival 2014 at 02 Arena on April 26, 2014 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for Sundance London)
Tim P. Whitby / Getty Images for Sundance London

Kontroverzna snimka se poput munje proširila internetom. Video, u kojem Rose McGowan prvo oralno zadovoljava nepoznata muškarca, a poslije sama masturbira, traje nešto manje od tri minute.

Ne zna se kad je sporni materijal nastao, a američka glumica talijanskog podrijetla, koju smo gledali u hit seriji 'Čarobnice' i hororu 'Vrisak', još nije komentirala najnoviji seks-skandal u Hollywoodu.

Rose je i prošli mjesec šokirala javnost kad je jednog od najmoćnijih ljudi u svijetu filmske industrije optužila za silovanje. Nije mu spominjala ime, ali poslala je otvoreno pismo kolegama i pozvala na opći bojkot kad je u pitanju suradnja sa seksualnim predatorima u Hollywoodu.

McGowan se početkom ovoga mjeseca rastala od umjetnika Davida Leavitta poslije tri godine braka.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo