MARS FESTIVAL

HOLIVUDSKI GLUMAC I OSCAROVAC STIGAO NA HRVATSKI OTOK Sa svojim bendom održat će trodnevni festival, cijene ulaznica su astronomske

 
 Instagram

Američki glumac i pjevač Jared Leto (47) na društvenim mrežama se svojim obožavateljima podijelio je informaciju kako je stigao u Hrvatsku na otok Obonjan.

Inače još u siječnju je obznanjeno da će njegov bend 30 Seconds to Mars na otoku Obonjanu od 9. do 12. kolovoza održati trodnevni glazbeni festival imena Mars Island, a pretprodaja karata za taj jedinstveni događaj krenula je još u srijedu 16. siječnja. Festival se ove godine prvi put održava u Hrvatskoj, a prethodna četiri zdanja odvjala su se u Malibuu.

"Izgleda nevjerojatno. Imamo vlastiti otok u Hrvatskoj i bit će ludo", najavio je u siječnju Leto na društvenim mrežama. Uz glazbu, posjetitelji festivala moći će uživati i u dodatnim aktivnostima kao što su joga, meditacija te u raznim umjetničkim događanjima.

- Ostalo je samo još nekoliko dana do početka Mars festivala. Polako istražujem otok i veselim se što ću vas vidjeti ovdje. Bit će nevjerojatno, poručio je još jučer Jared Leto u Instagram pričama.

Cijene ulaznica su astronomske, no one osim ulaznica uključuju smještaj i razne druge aktivnosti. Cijene se kreću od 1.499 američkih dolara (9.754 kune) za smještaj u šatoru Moonlight preko 2.499 (16.261 kuna) i 3.499 američkih dolara (22.768 kuna) za luksuzne šatore Sunrise i Sunset do 6.499 američkih dolara (42.321 kuna) za drvenu kućicu Meridian. Kupci najskupljih karata dobit će i VIP iskustvo s Jaredom Letom, frontmenom grupe.

Za bend 30 Seconds to Mars ovo će biti drugi nastup u Hrvatskoj. Prethodno su 2011. godine svirali u dvorištu kluba Močvara u sklopu festivala Mars. Inače, Jared Leto dobitnik je Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu Dallas Buyers Club.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:50