BESKRAJNO JOJ JE ZAHVALAN

I RIHANNIN OTAC BIO JE POZITIVAN NA COVID-19 'Bojao sam se da ću umrijeti. Bolest me bacila na koljena, a onda mi je kći kupila i poslala respirator'

 
Rihanna s ocem Ronaldom
 Devone Byrd, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

U otočnoj državi Barbados na granici Karipskog mora i Atlantskog oceana dosad su zabilježena 66 slučajeva zaraze koronavirusom (tri osobe su preminule), a jedan od inficiranih bio je i 66-godišnji Ronald Fenty, otac popularne pjevačice Rihanne.

- Imao sam groznicu i vrlo visoku temperaturu. Iskreno, bojao sam se da ću umrijeti. Bolest me bacila na koljena - rekao je Ronald za britanski The Sun pa nahvalio kćer koja je svaki dan zvala i raspitivala se za njegovo zdravlje.

- Toliko toga je učinila za mene, beskrajno sam joj zahvalan i neizmjerno je volim. Čak je uspjela nabaviti respirator, kupila ga je i poslala mi ga, ali srećom, nisam ga morao koristiti - izjavio je Rihannin otac, koji je 14 dana proveo u barbadoskom centru za izolaciju Paragon.

- Želim da svi ostanu kod kuće. Ovo je ozbiljna situacija, puno ozbiljnija nego što ljudi misle. Apeliram i na lokalne vlasti da sve zatvore kako bi se zaustavilo širenje zaraze - dodao je danas oporavljeni Ronald, koji zbog svojih problema s alkoholom nije uvijek bio u idiličnim odnosima s 33-godišnjom Rihannom.

No ona nikad nije odustala od oca - štoviše, 2013. poslala ga je u centar za odvikavanje u Malibuu, u kojem program rehabilitacije stoji 58.000 dolara.

Osim toga, Rihanna je ovaj tjedan donirala milijun dolara organizacijama u New Yorku i Los Angelesu koje se bore protiv pandemije koronavirusa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

.

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:56