KONAČNO PROGOVORILA

'IMALA SAM MASNICE PO TIJELU. KADA SAM VIDJELA RIHANNU BILO ME JE SRAMOTA' Američka pjevačica progovorila o zlostavljanju tijekom braka s reperom

 
 Profimedia, Planet

Američka pjevačica Kelis Rogers progovorila je u emisiji Hollywood unlocked o detaljima mučne borbe za skrbništvo sa bivšim mužem i reperom Nasom iznijevši potresne detalje o zlostavljanju tijekom braka.

Pjevačica najpoznatija po hitu Milkshake posvjedočila je da je trpjela psihičko i fizičko zlostavljanje koje je dovelo do razvoda od poznatog glazbenika.

- Čekala sam devet godina da kažem nešto, nikada nisam pričala o tom čovjeku, rekla je Kelis.

Par se upoznao na dodjeli Video Music Awards 2002, vjenčali su se 2005., a razveli 2009. godine.

Tvrdi da su se u njihovoj vezi razmjenjivala loša i dobra razdoblja koji su često bili uvjetovani Nasovom sklonošću alkoholu i drogama.

- Imali smo turbulentne uspone i padova, nikada nije bilo normalno. Kada se bilo puno novca sve je bilo super, kaže Kelis koja se sada uspješno bavi kulinarstvom, vodi vlastitu tvrtku Bounty & Full.

- Imala sam 22 godine kad sam ga upoznala. Puno smo pili, pušili travu. Kada smo se smirili postalo je loše.

Majka osmogodišnjeg Knighta i dvogodišnjeg Sheperda, kaže da je njezina prva trudnoća bila ključni faktor zašto je odlučila napustiti Nasa.

- Imali smo jako loše razdoblje, bilo je jako mračno. Puno alkohola, puno psihičkog i fizičkog zlostavljanja i da nisam ostala trudna, možda bih ostala s njim, ispričala je.

Kelis and Nas
Playboys Eighth Annual 'Super Saturday Night', Miami, America - 03 Feb 2007, Image: 225310254, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

- Bila sam trudna i bio je totalni kaos i shvatila sam kako ne mogu roditi dijete u ovakav život.

Na upit je li on tukao nju ili ona njega, samo je potvrdno promumljala: 'Mmm hmmm'.

Konačnu odluku o napuštanju supruga donijela je kada je vidjela fotografije Rihannina lica nakon što ju je pretukao dečko Chris Brown u veljači 2009. godine.

- Kada se to dogodilo i sama sam mislila progovoriti jer sam imala masnice po cijelom tijeliu. Ali nisam ništa rekla jer ne volim prljavi veš iznositi u javnost. Kada sam vidjela kako izgleda a potom pogledala sebe... bilo me je sramota.

Kelis i Nas u zadnje vrijeme vode žestoku borbu za skrbništvo nad sinom pri čemu Kelis tvrde da je on lažljivac koji se ponaša da mu je stalo samo kada je fotkanje u pitanju.

- Ne možeš ne viđati dijete mjesecima i onda se pojaviti i sam smišljati plan posjeta.

Kelis se nada da će njezin istup pomoći drugim ženama da izađu iz loših veza ili brakova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:10