ROBBIE WILLIAMS

'IMAM BOLEST U GLAVI KOJA ME ŽELI UBITI' Slavni pjevač progovorio o mentalnim problemima koji ga muče već godinama i kako mu je žena 'spasila život'

 
 Profimedia, Xposurephotos

‘Imam bolest u glavi koja me želi ubiti’, rekao je Robbie Williams govoreći o bitci s mentalnim zdravljem u intervjuu za britanski The Sun. Slavni pjevač (44) priznao je da je bio blizu smrti više puta, a svoj je burni život usporedio sa onim Georgea Michaela, koji je preminuo na Božić 2016.

Williams je otvoreno progovorio o problemima: ‘Na sreću ili nesreću, prepušten sebi, sklon sam sabotaži i bježanju od odgovornosti. Imam bolest u glavi koja me želi ubiti pa se moram čuvati.’ Dodao je da mu ta mentalna bitka ponekad jako teško pada, a ponekad mu koristi.

Spomenuo je i svoj odnos s poznanikom Georgeom Michaelom rekavši da je osjećao povezanost s njim zbog sličnog načina života. Obojica su, primijetio je Robbie, napustili poznate i uspješne bendove te započeli solo karijere dok su se istovremeno borili s vlastitim demonima. ‘Stvari koje sam prošao, bio sam na rubu… Kao da me spasila milost Božja. Bio sam tako blizu smrti toliko puta’, otkrio je.

Robbie je sedam godina u braku s Aydom Field s kojom ima kći Theodoru (5) i sina Charltona (3). Već je više puta naglasio da mu je ona ‘spasila život’ te da je zahvaljujući njoj ostao čist i prestao se drogirati.

Beautiful, strong, sexy... and Ayda’s not bad either ?

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

U rujnu prošle godine pjevač je morao otkazati turneju jer je hitno završio u bolnici zbog ‘abnormalnosti na mozgu’. Sedam dana je proveo na intenzivnoj njezi.

Williams nikad nije skrivao da je imao problema s alkoholom i drogama, kao i mentalnih problema. Borio se s tjeskobom, depresijom, jakom tremom i s težinom. U danu je znao popiti 20 tableta Vicodina. Prije 11 godina završio je u klinici za odvikavanje u Arizoni nakon čega se smirio.

Regram from my loose woman @aydafieldwilliams

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:58