MARS ISLAND CROATIA

INSAJDERSKI IZVJEŠTAJ S PARTYJA JAREDA LETA NA OBONJANU ZA 800 ODABRANIH: Za 42.000 kuna imate svog butlera i chefa, a oskarovac vam pjeva na uho...

 

Nakon tri dana i tri noći ludog privatnog partyja u ponedjeljak će se završiti Mars Island Croatia, a Jared Leto s bendom Thirty Seconds to Mars i 800 najvjernijih fanova otići će s otočića Obonjana smještenom u šibenskom arhipelagu.

Kako ovo nije običan festival, već intiman doživljaj druženja s bendom na atraktivnoj lokaciji, novinarima je zabranjen ulaz na ovaj "experience" tip događanja koji je unatrag šest godina postao trend.

No Jutarnji ekskluzivno donosi pogled unutar zatvorenog festivala Mars Island Croatia.

Naš insajder otkrio nam je kako izgleda jedan dan na ovom privatnom partyju s bendom Thirty Seconds to Mars, koji je popularni Jared Leto osnovao 1998. u Los Angelesu sa svojim starijim bratom Shannonom.

Čime se bave gosti, što jedu i gdje spavaju, koliko su u sve uključeni Jared i ekipa te kako to sve zapravo izgleda otkiva naš sugovornik, koji je zamolio za anonimnost.

- Nevjerojatno je, imate osjećaj kao da se svi poznajete već sto godina, svi ste prijatelji u opuštenoj atmosferi punoj zabave. Ne vjerujem da ću ikad više doživjeti nešto ovako. Jedino ako i sljedeće godine Jared Leto dođe na Obonjan ili negdje na Jadran - oduševljeno će naš izvor.

View this post on Instagram

Day 1 #MarsIsland #LiveLikeADream

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Kako doznajemo, za razliku od brojnih zvijezda koje nakon dolaska u Hrvatsku imaju cijelu listu zahtjeva, Jared nije zahtijevao ništa posebno.

View this post on Instagram

First sunset on #MarsIsland

A post shared by THIRTY SECONDS TO MARS (@30secondstomars) on

More, sunce, glazba, borova šuma, divna priroda... Sve to uklapa se u filozofiju 47-godišnjeg Jareda Leta, glazbenika, glumca (štoviše, oskarovca) i filantropa koji podržava rad niza zaklada i udruga, kao što su Greenpeace i Habitat for Humanity, volontira pomažući bolesnima i imigrantima, a ujedno je i ambasador Svjetskog fonda za prirodu.

Više pročitajte u ponedjeljak u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:33