DEMI LOVATO

ISPOVIJEST POSRNULE MLADE PJEVAČICE, JEDNE OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA DANAŠNJICE Progovorila prvi put nakon predoziranja: 'Sretna sam što sam živa...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.12.2018. u 09:59

, Los Angeles, CA - 10/11/17 - Premiere of Demi Lovato: Simply Complicated
-PICTURED: Demi Lovato
-, Image: 352578444, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

 

Američka pjevačica Demi Lovato oglasila se u petak, nakon dugog razdoblja povučenosti iz javne sfere. Putem Twittera poručila je svojim obožavateljima da je "sretna što je živa", te je pritom napala tabloidne medije da "izmišljaju stvari".

Demi Lovato u kolovozu je prebačena u bolnicu zbog uzimanja pretjerane količine droge, te je od tada na rehabilitaciji. U nizu svojih objava potvrdila je da je sada trijezna i poručila fanovima da ne vjeruju onome što čitaju u medijima. "Ako osjetim da svijet mora nešto znati, reći ću im to SAMA", napisala je. "Bilo koji izvor koji je voljan razgovarati i prodati priče blogovima i tabloidima o mom životu - nije doista dio mog života", napisala je u drugoj objavi.

 

"Jednom ću reći svijetu što se doista dogodilo, zašto se dogodilo i kakav je moj život danas, ali dok nisam spremna podijeliti to s ljudima molim vas prestanite vrebati", dodala je i zatražila više prostora i vremena za izlječenje.

Demi Lovato još kao dijete glumila je u dječjoj tv-seriji 'Barney i prijatelji', da bi se proslavila u tinejdžerskoj dobi na Disney Channelu. Bila je zvijezda popularne serije filmova Camp Rock, a potom pokrenula uspješnu glazbenu solo karijeru. U svojih 26 godina objavila je šest studijskih albuma, a pojavljivala se i kao sutkinja u američkoj verziji X Factora.

Otvoreno je govorila o svojim nevoljama s mentalnim zdravljem (bipolarni poremećaj) i ovisnošću o drogama, koje je počela koristiti još u tinejdžerskoj dobi.

U lipnju je objavila pjesmu 'Sober' ('Trijezna') u kojoj je otkrila da je prekinula niz od šest godina u trijeznom stanju. Mjesec dana kasnije američki TMZ objavio je vijest o njenom navodnom predoziranju opijatima što je umalo završilo smrću.

Pjevačica je od tada uglavnom izvan oka javnosti. U petak se oglasila sa šest poruka, a zadnji put prije toga još u kolovozu, kad se zahvalila fanovima u postu putem Instagrama (koji je kasnije obrisan).

 

"Blagoslovljena sam da imam priliku uzeti ovo vrijeme da budem s obitelji, opuštam se, radim na svom umu, tijelu i duši i vraćam se kad budem spremna", napisala je u petak. Njezini obožavatelji su izrazito pozitivno dočekali njene poruke.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo