DEMI LOVATO

ISPOVIJEST POSRNULE MLADE PJEVAČICE, JEDNE OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA DANAŠNJICE Progovorila prvi put nakon predoziranja: 'Sretna sam što sam živa...'

 
 Profimedia, INSTAR Images

Američka pjevačica Demi Lovato oglasila se u petak, nakon dugog razdoblja povučenosti iz javne sfere. Putem Twittera poručila je svojim obožavateljima da je "sretna što je živa" te je pritom napala tabloidne medije da "izmišljaju stvari".

Demi Lovato u kolovozu je prebačena u bolnicu zbog uzimanja pretjerane količine droge te je od tad na rehabilitaciji. U nizu svojih objava potvrdila je da je sad trijezna i poručila fanovima da ne vjeruju onome što čitaju u medijima. "Ako osjetim da svijet mora nešto znati, reći ću im to SAMA", napisala je. "Bilo koji izvor koji je voljan razgovarati i prodati priče blogovima i tabloidima o mom životu - nije doista dio mog života", napisala je u drugoj objavi.

"Jednom ću reći svijetu što se doista dogodilo, zašto se dogodilo i kakav je moj život danas, ali dok nisam spremna podijeliti to s ljudima, molim vas prestanite vrebati", dodala je i zatražila više prostora i vremena za izlječenje.

Demi Lovato još kao dijete glumila je u dječjoj TV seriji "Barney i prijatelji", da bi se proslavila u tinejdžerskoj dobi na Disney Channelu. Bila je zvijezda popularne serije filmova "Camp Rock", a potom pokrenula uspješnu glazbenu solo karijeru. U svojih 26 godina objavila je šest studijskih albuma, a pojavljivala se i kao sutkinja u američkoj verziji "X Factora".

Otvoreno je govorila o svojim nevoljama s mentalnim zdravljem (bipolarni poremećaj) i ovisnošću o drogama, koje je počela koristiti još u tinejdžerskoj dobi.

U lipnju je objavila pjesmu "Sober" (Trijezna) u kojoj je otkrila da je prekinula niz od šest godina u trijeznom stanju. Mjesec dana kasnije američki TMZ objavio je vijest o njezinu navodnom predoziranju opijatima što je umalo završilo smrću.

Pjevačica je od tad uglavnom izvan oka javnosti. U petak se oglasila sa šest poruka, a zadnji put prije toga još u kolovozu, kad se zahvalila fanovima u postu putem Instagrama (koji je kasnije obrisan).

"Blagoslovljena sam da imam priliku uzeti ovo vrijeme da budem s obitelji, opuštam se, radim na svom umu, tijelu i duši i vraćam se kad budem spremna", napisala je u petak. Njezini obožavatelji su izrazito pozitivno dočekali njene poruke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:14