ČUVATI POZNATE NIJE LAKO

ISPOVIJESTI TJELOHRANITELJA SLAVNIH Svjedočili su njihovim nevjerama, seksu, svađama tijekom kojih su noževi 'letjeli' zrakom

 Getty Images / Getty Images

Da nije lako biti tjelohranitelj, dokazuju ispovijesti onih koji su se našli u toj ulozi i to na mjestu čuvara slavnih zvijezda. Oni često postaju dio njihovih obitelji, svjedoče onome što bi željeli i ne bi te o svemu trebaju šutjeti dok im ne istekne ugovor, a neki čak i tada. A oni koji se nisu držali pravila ugovora, svoje priče o životu sa slavnim zvijezdama rado su podijelili svjetski poznatim tabloidima.

Mark Billingham

Mark Billingham bivši je tjelohranitelj uskoro bivšeg bračnog para Angeline Jolie i Brada Pitta, a nakon kraja njihove veze progovorio je o 18 mjeseci koje je proveo s njima. On sada tvrdi da jedino vojska može pripremiti za ono što posjetitelje može dočekati u njihovoj kući. Naime, Brad i Angie bili su opsjednuti idejom da će im netko oteti djecu kojoj se jedino on smio približiti. Djeci je, kako je rekao, bio zamjenski otac. A da je jedan od donedavno najomiljenijih slavnih parova zbilja živio u nekom svom svijetu govori i činjenica da su mu nekad znali postavljati jednostavna pitanja kao što su što trebaju napraviti da uđu u kafić ili kako se uopće unutra ulazi. Ako je Angelina zahtijevala, u četiri ujutro ju se moralo voziti u restoran brze hrane, a tijekom svađe s Bradom zrakom su 'letjeli' i noževi. A jedan od prvih tjelohranitelja ovog para prisjetio se i razdoblja kada su se Brad i Angie upoznali na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' i svaku priliku koristili za seks u kamp prikolici.

Jeffrey Wenninger

Eltona Johna bivši tjelohranitelj je čak i tužio zbog spolnog uznemiravanja. Jeffrey Wenninger u tužbi tvrdi da je slavni glazbenik pokušao dotaknuti njegove genitalije kad god bi mu se za to pružila prilika, a do tri incidenta došlo je 2014. godine. Jednom je to pokušao učiniti dok su se vozili u automobilu kada mu je rekao da se - pozdravi s ujakom Eltonom. Iako se tjelohranitelj u većini navrata tome pokušao oduprijeti, Elton nije odustajao. Tjelohranitelj je kod Eltona prestao raditi 2014. godine.

Moshe Benabou

U sudskoj bitci s bivšim tjelohraniteljem prije tri godine našao se i Justin Bieber. Naime, njega je tužio Moshe Benabou, bivši specijalac izraelske vojske, koji je radio za njega od 2011. do jeseni 2012. godine. U tužbi je naveo da Biebera tuži zbog napada, nanošenja tjelesnih ozljeda, i neplaćanja prekovremenih. Benabou je tvrdio da je Bieber na njega urlao i nekoliko ga puta udario u prsa, a tražio je 420 tisuća dolara.

Steve Stanulis

Problemi za obitelj Kardashian i West krenuli su već početkom godine. Naime, ljubomorni Kanye West na proljeće je dao otkaz tjelohranitelju reality zvijezde jer je navodno pokušavao flertovati s njom. Do incidenta je došlo prije nego što su se Kim i Kanye zaputili na MET gala večeru. Kanye je navodno uhvatio Stevea kad je Kim predavao paket s recepcije, a tada se pisalo da to nije prvi put da ga je reper napao. Nakon što je dobio otkaz, dao je nekoliko intervjua u kojima je između ostalog otkrio da je Kanye najegocentričnija osoba koju je upoznao te da odbija sam stisnuti čak i gumb u liftu jer želi da to drugi rade umjesto njega. A nakon što je Kim opljačkana u Parizu, Steve je tvrdio da je sve namještaljka te da je sve organizirala osoba bliska paru. Kanye mu je tada zaprijetio tužbom od 30 milijuna dolara, a Steve se od tada nije oglasio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:15