ZVJEZDANI PAR

'ISTINA JE, NJIH DVOJE SU OPET SKUPA!' Prijatelji i najbliži suradnici potvrdili romansu Brada i Jennifer: 'Ona ga nikad nije prestala voljeti'

 AFP

Bivši zlatni par Hollywooda Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovno su zaljubljeni, rekli su njihovi bliski prijatelji za Mirror.

Tvrde da su bivši supružnici izašli zajedno najmanje pet puta prije susreta na dodjeli SAG (Screen Actors Guild) nagrada u Los Angelesu prošlog vikenda, a jedan od njihovih tajnih susreta navodno je bio tijekom božićnih praznika u vili Jennifer Aniston na Bel Airu.

- Mislim da ga ona nikad nije prestala voljeti, iako joj je slomio srce kad ju je ostavio zbog Angeline Jolie. Prošlo je puno vremena, ali ona mu je sve oprostila, rekla je za Mirror neimenovana prijateljica glumice.

Dugogodišnji suradnik Bradove producentske kuće Plan B potvrdio je priču.

- On priča samo o Jen. Obnovili su svoju romansu. Već godinama nisam vidio niti jedno od njih tako sretne, rekao je.

Fanovi glumačkog para bili su ushićeni kad su TV kamere snimile Brada kako govori 'O, wow' nakon Jenniferinog govora na dodjeli nagrada SAG.

Par je kasnije primijećen u backstageu. Bili su nasmiješeni i držali su se za ruke.

Upitani o njihovom ponovnom susretu, glumci nisu bili baš rječiti.

- Ovo je zabavna večer u kojoj navijamo jedno za drugo, rekla je Jennifer.

- Ne znam. Živim u blaženom neznanju i tako će i ostati, dodao je Brad.

Kad su ga pitali hoće li ga bivša supruga pratiti i na dodjelu Oscara, rekao je da neće i da nema pratilju za taj događaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:33