REDOVITA GOŠĆA

Ivana Trump ponovno je u Zagrebu, izbor za Miss Universe može početi

 Damjan Tadić / CROPIX

Ivana Trump, bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa jučer kasno popodne stigla je u Hrvatsku. Iz Amerike je doletjela u Beč, a do hotela Esplande u Zagrebu stigla je autom, sve zbog izbora za Miss Universe.

A tko je ovogodišnja Miss Universe Hrvatske saznat ćemo sutra u izravnom prijenosu iz studija Anton Marti koji na drugom programu Hrvatske radiotelevizije započinje u 20.05 sati. Između 18 djevojaka iz cijele Hrvatske stručni će žiri kojim predsjeda upravo Ivana Trump, odabrati onu koja će nas predstavljati na svjetskom izboru koji će se održati krajem godine.

Kandidatkinje će se predstaviti u tri izlaza na pistu - prvo u casual varijanti, potom u kupaćim kostimima te na kraju u večernjim haljinama, a u zabavnom dijelu programa nastupat će Roko Blažević, hrvatski predstavnik na Izboru za pjesmu Eurovizije 2019., Jacques Houdek, Goran Karan te gost iz Slovenije, Samuel Lucas. Program će voditi Mario Sedmak i Jelena Lešić, TV voditeljica i bivša Miss Universe Hrvatske 2005. godine.

U međuvremenu, fanovi su na Facebooku već odabrali miss fotogeničnosti ovogodišnjeg izbora za Miss Universe Hrvatske 2019. godine - Petru Krivić, a djevojke će između sebe odabrati miss simpatičnosti koju ćemo doznati sutra u prijenosu uživo. Jutarnji je kroz leksikone predstavio sve kandidatkinje, a danas zadnje tri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:24