TURBULENTAN ŽIVOT NIJE JE UNIŠTIO

IZGLEDA BOLJE NO IKAD Bivša zvijezda serije 'Spasilačka služba' i u petom desetljeću podsjeća zašto je godinama prati titula seks bombe

 Getty Images / Getty Images

Tara Leigh Patrick, javnosti poznatija kao Carmen Electra, u javnosti se više ne pojavljuje često, no kada to i učini, izazove veliku pažnju.

Iako je zvijezda serije 'Spasilačka služba' u travnju proslavila 44. rođendan, izgleda puno mlađe, a u izazovnim haljinama voli istaknuti svoje obline. Carmen je karijeru započela kao plesačica u showu 'It's Magic' u državi Ohio, nakon čega je preselila u Kaliforniju gdje je upoznala glazbenika Princea.

Uz njegovu pomoć kratko se okušala u glazbenoj karijeri i tada je i službeno postala poznata po imenu koje nosi danas - Carmen Electra. S pojavljivanjima na televiziji započela je 1995., a godinu kasnije snimila je i golišavi editorijal za časopis Playboy - prvi od pet puta. Nakon toga je postala dio ekipe serije 'Spasilačka služba'.

Tri godine kasnije udala sa za bivšu NBA zvijezdu Dennisa Rodmana, no nekadašnji košarkaš je nakon samo devet dana tražio poništenje braka. Ipak, uspjeli su se kratko pomiriti, a izdržali su do travnja 1999. Podnijeli su zahtjev za rastavu braka, a kao razlog su naveli nepomirljive razlike. Carmen je kasnije u jednom intervjuu izjavila da je u taj brak ušla potaknuta tugom zbog obiteljske tragedije. Naime u kratkom periodu preminule su joj i sestra i majka.

Tri godine je provela u braku i s Daveom Navarrom, gitaristom iz benda Jane's Addiction. Sedam godina je bila u vezi s Robom Pattersonom, članom benda Otep.

Iako su bili zaručeni, odlučili su da vjenčanja neće biti. Carmen je kratko bila i u vezi sa Simonom Cowellom, televizijskim mogulom te alfom i omegom glazbenog showa 'X Factor'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:51