NA METI KRITIČARA

'JAVNO POZIVAŠ NA MALTRETIRANJE, SRAMI SE! TREBA TI DATI OTKAZ!' Poznata voditeljica narugala se urođenoj mani Joaquina Phoenixa, javnost podivljala

 
 The Wendy Williams Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Wendy Williams (55) u Sjedinjenim Američkim Državama slovi kao jedna od najvećih radijskih i televizijskih zvijezda, ali ono što je nedavno napravila u vlastitom TV talk showu "The Wendy Williams Show", koji se emitira još od 2008. godine, razbjesnilo je javnost.

Voditeljica se, naime, u spomenutoj emisiji narugala slavnom glumcu Joaquinu Phoenixu (45) komentirajući kako ga "prodorne oči zbilja čine privlačnim, ali istodobno izgleda i prilično čudno s tim ožiljkom na gornjoj usni".

- Kako se to zove? Je li zečja usna, rascjep usne i nepca? - "ispalila" je Wendy, no još gore od te grube izjave bilo je njezino opisivanje glumčeve anomalije lica - na sebi samoj.

Prvi koji je reagirao na neprihvatljivo ponašanje poznate voditeljice bio je Adam Bighill (31), igrač američkog nogometa, koji je i sam rođen s tzv. zečjom usnom, a zbog iste urođene malformacije morao je biti operiran i njegov sinčić Beau.

- Njezini postupci su grozni, neprihvatljivi i uvredljivi te javno pozivaju na maltretiranje - napisao je sportaš na Twitteru, a nedugo poslije njega na Wendy Williams obrušila se i slavna pjevačica Cher.

- Sva ta djeca veći dio svojih života osjećaju strah, ali bore se i ne gube nadu da će jednoga dana i oni izgledati normalno... Wendy, srami se! Tko si ti uopće? Treba ti dati otkaz - poručila je Cher, koja godinama volontira za američku udrugu koja se brine za djecu s kraniofacijalnim disformijama.

Sama Williams na kraju se na Twitteru ispričala zbog okrutnih komentara na račun Joaquina Phoenixa, a obećala je i donirati novac za operacije kako bi pomogla obiteljima koje se bore s ovim stanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:01