IŠLI NA TERAPIJU ZA PAROVE

JAY Z PO PRVI PUTA OTVORENO PROGOVORIO O VARANJA BEYONCE 'To nije najgore što sam napravio...'

 
Beyonce i Jay Z
 Action Images / Reuters / USA TO

Iako je u studenom prošle godine to priznao, reper Jay Z (47) prvi put je progovorio o tome kako je bio nevjeran u braku s Beyonce (36).

Spekulacije o prijevari počele su kad je Beyonce izdala album "Lemonade", a Jay Z "4:44", jer su značenje i tekstovi njihovih pjesama govorili upravo o tome. Zajednički album im je, tada je dao do znanja, bio oblik terapije da prijeđu preko bračnih problema koje su imali.

U petak je pak emitirana epizoda emisije Davida Lettermana u kojoj je razgovarao s pjevačem, a u kojoj je Jay Z prvi put otvoreno govorio o bračnim problemima sa suprugom, i o tome zašto ju je prevario. U javnosti nikad nije otkriveno s kim.

Beyonce arrives with husband Jay-Z at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala 2015 celebrating the opening of
Lucas Jackson / REUTERS
Beyonce i Jay-Z 2015.

Jay je kazao da je u međuvremenu "postao druga osoba", te da to nije ni bila najgora stvar koju je 'tada' učinio. Pričao je o tome da je imao emocionalne probleme s kojima se nije znao nositi, kao što "mnogi muškarci odrastaju ne znajući kako se nositi s problemima."

"Jedino što nas uče o osjećajima je da "Budemo čvrsti", "Ne plačemo", "Budemo muškarci"", kazao je pjevač. "Želim imati emotivne alate koji će mi pomoći da svoju obitelj držim na okupu", dodao je.

"Imam prekrasnu suprugu koja je razumjela kroz što prolazim. Želim vjerovati da smo sada na bolje mjestu", kazao je, priznavši da su išli zajedno na terapiju za parove.

"No i dalje radimo na svom odnosu i komunikaciji. Ponosan sam na to kakav sam danas otac i suprug zbog toga što sam radio na sebi", ispričao je Lettermanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:54