JAHTE, PRIVATNI AVIONI, GEPARDI

JE LI MOGUĆE BAHATITI SE VIŠE? Bogati roditelji Instagrama otišli su korak dalje...

 Instagram

Zahvaljujući društvenim mrežama dosad smo mali prilike vidjeti kako žive bogati klinci sve od Kine do Rusije i Velike Britanije, a sada su objavljivanje fotografija na društvenim mrežama preuzeli upravo njihovi roditelji.

Gepard kao kućni ljubimac

Na profilu Rich Parents of Instagram objavljene su brojne fotografije kojima se roditelji hvale svojim bogatstvom i načinom na koji žive njihova djeca. Jedna majka tako se pohvalila trenutkom kada je njezina kćer dobila prvu Louis Vuitton torbu, vlasnik bogatog Rolls Roycea svima je pokazao kako za kućnog ljubimca posjeduje geparda, a jedan korisnik društvene mreže pored snopa novčanica koje drži u ruci napisao je kako je to za pomoć 'seljacima'.

Djevojka iz Moskve pozirala je u Ferrariju 458 Spider koji vrijedi više od 199 tisuća funti, a jedan korisnik ove društvene mreže požalio se da kako mu je jahta koju posjeduje premala.

Za objavljivanje fotografija na ovom Instagramu računu zaslužna je ista osoba koja održava i onaj bogatih klinaca iz Londona.

- Da, to što se roditelji hvale svojim bogatstvom možda je i gore nego kad to rade njihova djeca. No oni su naporno radili da bi taj novac zaradili i sada imaju mogućnost uživati u svemu što im njihovo bogatstvo pruža. Možda nisu bili bogati kad su bili djeca, pa su sad sretni jer se mogu pohvaliti svime što posjeduju - rekao je za Daily Mail administrator ovog profila na Instagramu.

Neki roditelji mu fotografije šalju direktno, a on kaže kako obožava kad im može pomoći da pokažu svoj raskošan način života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:57