MENTALNI PROBLEMI

JE LI OVO KRAJ KARIJERE BRITNEY SPEARS? Njezin menadžer tvrdi: 'Otkazali smo sve nastupe, nije joj dobro. Ne znam hoće li se više vratiti'

 Screenshot/Instagram / Profimedia, Backgrid USA

Britney Spears se sigurno ne vraća na rezidenciju u Las Vegas, a kad će i hoće li se ikad više vratiti nastupima, nije posve sigurno, doznaje TMZ.

Slavna pjevačica koja se već 12 godina bori s mentalnim problemima, ni psihički ni fizički nije u stanju vratiti se probama i seriji nastupa koje su u veljači trebale početi u Las Vegasu. Njezin dugogodišnji menadžer Larry Rudolph rekao je za TMZ:

- Kao osoba koja već dugo vodi njezinu karijeru, a na osnovi informacija koje imamo ja i kolege koje rade s njom, jasno je da se ne vraća u Vegas. Ni sad, ni u bliskoj budućnosti, a možda se neće vratiti nastupima više nikad.

Rudolph inače nema nikakve veze s upravljanjem njezinom imovinom kao neka vrsta ‘osobnog nadzornika’, kao što ima njezin otac, a informacije koje dobija vezane su isključivo uz ono što je vezano uz njezinu karijeru. Britney je, kaže, odradila dvije trećine proba u Vegasu kad je doznala za očevu bolest.

- Bilo je teško i burno. Morali smo otkazati sve nastupe jer njezini lijekovi više nisu djelovali. Osim toga bila je potpuno izbezumljena zbog očeve bolesti - rekao je dodavši da je nastavak rezidencije, koji je trebala započeti u veljači, također odgođen do daljnjeg. Prema Rudolphovim riječima uvijek je Britney bila ta koja je odlučivala hoće li raditi ili ne.

- Prošlo ljeto, kad je htjela organizirati turneju, zvala me svaki dan. Bila je jako uzbuđena. Sad me nije zvala mjesecima. Očito joj nastupi ne padaju na pamet - rekao je i dodao da je i budućnost jednako neizvjesna:

- Ni ne želim da radi dok se posve ne oporavi, i fizički, i mentalno, i psihički. Postoji mogućnost i da se to više nikad neće dogoditi. Nemam je ni želje ni mogućnosti tjerati da radi. Samo uvijek ovdje za nju ako opet poželi pjevati. No, uvijek ću joj i iskreno reći je li to pametno ili nije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:59