IZGUBIO KONTROLU

JEDAN OD GLAVNIH POMOĆNIKA DOKTORA HOUSEA ZAVRŠIO NA SUDU Zanemario je scenarij, zamahnuo svom snagom i teško ozlijedio stariju glumicu

 
Omar Epps, Robert Sean Leonard i Hugh Laurie
 Profimedia, Everett

Omar Epps, jedan od najvažnijih pomoćnika dr. Housea, u stvarnom životu očito nije toliko empatičan prema drugima kao što je to njegov lik liječnika u popularnoj seriji. Ili jednostavno nije svjestan svoje snage. Naime, našao se na sudu jer se zanio na snimanju serije i stariju kolegicu, ni krivu ni dužnu, poslao u bolnicu.

Glumica Donzaleigh Abernathy (60) tužila je slavnog Eppsa jer se u improviziranoj akcijskoj sceni ‘malo zanio’. Kako tvrdi, u svibnju 2016. snimali su zajedničku scenu za seriju ‘Shooter’ u kojoj njegov lik mora ubiti njezinog lika.

Međutim, Epps je ignorirao scenarij te svom snagom zamahnuo svojom lijevom podlakticom i udario je u desnu ruku. Pritom joj je u sekundi slomio ruku, piše TMZ.

Abernathy kaže kako je tad imala 59 godina i tvrdi da je puno snažniji i mlađi Epps bio nemaran i nepromišljen u odnosu prema njoj. Osim što joj je slomio ruku, snažno ju je bacio na pod i ozlijedio joj leđa, stoji u liječničkom izvješću.

Zbog toga je prekinuto snimanje, a Abernathy je završila u bolnici.

Osim što je podigla tužbu protiv Eppsa, tužila je i Paramount Pictures za nemar, napad i zlostavljanje. U tužbi traži naknadu za nanesenu bol i patnju, te pokrivanje medicinskih troškova.

Epps nije ponudio objašnjenje za svoje bizarno ponašanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:55