TAJNA VOJVOTKINJE OD CAMBRIDGEA

JEDAN OD NAJVEĆIH MISTERIJA BRITANSKE KRALJEVSKE OBITELJI Kate Middleton se svako malo u javnosti pojavljuje s detaljem kojim želi prikriti ozljede

Vojvotkinja Kate na vrtnoj izložbi Chelsea Flower Show
 Yui Mok / Getty Images

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton u javnosti je uvijek besprijekorno odjevena, našminkana i raspoložena. Rijetko kada ćete je vidjeti u izdanju koje je puno slabije od savršenstva. To je, naravno, dio života britanske kraljevske obitelji pa njezino nominalno savršenstvo nikoga neće iznenaditi.

Iznenađenje nastupi kada se ta vizura naruši.

Daily Mail piše da oštrooki promatrači kretanja kraljevske obitelji već neko vrijeme bilježe trenutke kada je vojvotkinja Kate u javnost izašla s flasterom boje kože.

Kate je tako ranije ovog tjedna s flasterima na palčevima obje ruke došla na vrtnu izložbu Chelsea Flower Show. Istina, čak je i tom prilikom savršeno uskladila boje jer je obukla kaki hlače. Je li možda zbrljala pri izradi vrta koji je izložila na spomenutoj manifestaciji? Možda. Da joj je to bio prvi put, flaster bi se otpisao kao anomalija i brzo bi se zaboravio.

Problem je, međutim, što joj to nije prvi put.

Vojvotkinja se u studenom prošle godine na tri događaja koja su se odigrala u četiri dana pojavila s manjim flasterom na srednjem prstu desne šake. Prije tri godine na Božić na njezinom lijevom palcu osvanuo je flaster. Iste je godine u studenom na njezinoj lijevoj nadlanici bio veći kvadratični flaster. Tada se posumnjalo da ju je ogrebala zvijezda filma "Ulična mačka zvana Bob" budući da je večer prije prisustvovala premijeri filma.

Korisnici Twittera nagađaju da Kate možda prerevno čisti nokte, međutim ta se teorija nije održala jer jamačno ima pristup odličnim salonima za manikuru. Možda ju je u igri ugrizao ili ogrebao koker španijel Lupo? Ne zna se.

Kate je na glasu kao predana vrtlarica koja uređuje dio imanja oko Kensingtonske palače i imanja Amner Hall u Norfolku, kraljičinog svadbenog dara vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea. Vrtlari se često znaju porezati i ogrebati. Biljke ne znaju da je Kate članica kraljevske obitelji.

Također, Kate je majka troje mlađe djece, što znači da svako malo pere ruke. Ništa neobično, ali time povećava mogućnost da će se nehotice ogrepsti ili porezati. Istini na volju, vojvotkinja vjerojatno ima spremačicu i dadilju koje joj pomaže s djecom i kućanskim poslovima pa se ne zna koliko je vjerojatno da se Kate ozlijedila pri, recimo, pranju pribora za jelo.

Tu je onda i pitanje protokolarnog rukovanja. Možda flasterima pokriva manje ozljede koje joj je netko nanio oštrim prstenom ili narukvicom.

Što god da je razlog povremenog pojavljivanja flastera na vojvotkinjinim šakama, jedno je sigurno: flasteri nisu najbolje rješenje za liječenje manjih ogrebotina.

"Flaster ne pomažu jer onemogućavaju disanje kože pa rana sporije zacjeljuje. Kao majka, stalno perete ruke pa je važno da ih redovno hidratizirate. Ogrebotine se najbolje liječe hidratantnim kremama", rekao je za Daily Mail dermatolog Anton Alexandroff.

Ako Kate to ne sviđa, uvijek može nositi rukavice poput Elizabete II.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:18