DO DALJNJEG SE OPORAVLJA

JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH POP PJEVAČICA HOSPITALIZIRANA USRED TURNEJE Jedva je stajala na zadnjem koncertu, a onda su joj dijagnosticirali bolest

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.08.2018. u 17:50

March 17, 2013: Pink, aka Alecia Moore, stops her concert while performing during her 'The Truth About Love Tour' at the Wells Fargo Center in Philadelphia, Pennsylvania to hand a doll to seven year old girl that was crying due to fans fighting around her in the audience ., Image: 156572034, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF
Profimedia, INF

Pink

Američka pop zvijezda Pink u ponedjeljak je završila u bolnici u Sydneyju, navodno zbog virusa. AP prenosi izjavu njezina glasnogovornika koji je potvrdio da je morala otkazati dva koncerta u sklopu turneje "Beautiful Trauma" koje je trebala održati u petak i u ponedjeljak.

U subotu je pak nastupala jer se smatralo da je dobro, ali jedva je izdržala, da bi u nedjelju bila hospitalizirana među ostalim zbog dehidracije. U međuvremenu joj je dijagnosticirana zaraza želučanim virusom pa je odgodila i nastup u ponedjeljak.

- Pink će za sada ostati u bolnici kako bi se oporavila - potvrdili su promotori iz Live Nationa putem Twittera.

Očekuje se da će se za oba otkazana nastupa, onaj od petka i onaj koji je trebao biti danas, zakazati novi termin. Pink je turneju u Australiji isplanirala za od 4. do 26. kolovoza.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo