SENATOR I GLUMICA

JEDNA OD NAJSEKSI GLUMICA SVIJETA PALA NA PREDSJEDNIČKOG KANDIDATA Rosario Dawson potvrdila tračeve o vezi: 'On je predivno ljudsko biće'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 17.03.2019. u 16:00

Actor Rosario Dawson is pictured in Los Angeles, California, U.S., in February 4, 2017, and Democratic 2020 U.S. presidential candidate and U.S. Senator Cory Booker (D-NJ) is pictured in Portsmouth, New Hampshire, U.S., February 16, 201 in this combination photograph. REUTERS/Mario Anzuoni, Yuri Gripas/File Photo
Mario Anzuoni, Yuri Gripas / REUTERS

Rosario Dawson i Cory Booker

 

Američka glumica Rosario Dawson (39) potvrdila je nagađanja o tome da je u vezi s američkim demokratskim senatorom i predsjedničkim kandidatom Coryjem Bookerom, opisavši ga kao "predivno ljudsko biće" kojemu se iznimno divi.

Senator Booker je ranije novinarima kazao da je "u vezi s nekim posebnim".

Na pitanje novinara kako se razvija veza s Bookerom, Dawson je odgovorila: "Zasad prekrasno. On je predivno ljudsko biće. Lijepo je provoditi vrijeme zajedno kad god možemo, a oboje smo vrlo zauzeti poslovima. Divno je biti s nekim koga poštujete, volite i divite mu se, s čovjekom koji je vrlo drag i pažljiv."

FILE PHOTO: Cast member Rosario Dawson poses at the premiere for
Mario Anzuoni / REUTERS

Rosario Dawson

 

Dawson je američka glumica portorikanskog i afro-kubanskog porijekla. Suosnivačica je hispanofone organizacije Voto Latino. Pažnju je privukla kao tinejdžerica nastupom u kontroverznom filmu "Kids", nakon čega je uslijedio niz zapaženih uloga u rasponu od niskobudžetnih nezavisnih filmova do velikih blockbustera. Među njima su hitovi poput filma "Men in Black II" i "Rent".

New York Post je u siječnju pisao o tomu da se glumica i bivši gradonačelnik Newarka (New Jersey) viđaju od prosinca 2018. godine.

February 5, 2019 - Washington, District of Columbia, United States - Senator CORY BOOKER (D-NJ) at the State of the Union address, February 5, 2019, Image: 412384304, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Cory Booker

 

Američki demokratski senator iz New Jerseya, Cory Booker (49), početkom veljače je najavio da će biti jedan od kandidata u predsjedničkoj utrci 2020. Booker je odrastao u New Jerseyju, pohađao je sveučilišta Stanford i Yale, a bio je i dobitnik Rhodes stipendije prije no što se vratio u Jersey. Godine 2006. postao je gradonačelnik Newarka, najvećega grada u New Jerseyu, a prije sedam godina postao je senator.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo