ZAVRŠILA U ŠATORU

JEDNA OD OMILJENIH AMERIČKIH GLUMICA OBJAVILA JUTARNJI SELFIE BEZ ŠMINKE Tek je stigla na Instagram, a obožavatelji ju već zatrpali komplimentima

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.10.2017. u 22:36

Cast member Jennifer Garner poses at the film premiere of
REUTERS

 

Američka glumica Jennifer Garner (45) je objavila selfie bez šminke snimljen u šatoru. Javnosti je obznanila da je fotografija snimljena za vrijeme tzv. 'DA dana', obiteljske tradicije koja roditelje obvezuje da jedan dan u godini ispune sve (razumne) želje svoje djece. Ovo je peta godina kako Garner sudjeluje u proslavi ovog neobičnog 'praznika'.

 

'Nikad ti kava neće trebati više nego nakon 'DA dana'!', napisala je na Instagramu. Objavi je dodala i nekoliko hashtaga kojima je pojasnila da su ona i djeca spavali u šatoru u dvorištu. Dodala je i da je 'kava' njezin 'DA dan'.

Glumici su u komentarima svi odreda komplimentirali na izgledu te joj poručili da su presretni što je konačno otvorila profil na Instagramu.

Garner ima troje djece s Benom Affleckom - Violet (11), Seraphinu (8) i Samuela (5). Par je desetogodišnji brak prekinuo u lipnju 2015., a službeno su papire za razvod podnijeli u travnju ove godine.

 

 

ELIPSO

Izdvajamo