NOVI SKANDAL

JOHN TRAVOLTA POKUŠAO JE IZVESTI ORALNI SEKS NA SVOM KOLEGI IZ 'BRILJANTINA' Bivša djevojka preminulog glumca iznijela optužbe na račun zvijezde

 
 Profimedia, PictureLux

John Travolta pokušao je priuštiti oralni seks kolegi glumcu Jeffu Conawayu dok je ovaj spavao. Problem je u tome što Conaway to nije želio, tvrdi njegova bivša zaručnica Vikki Lizzi, koja je sada i iznijela te optužbe.

Nove optužbe objavio je National Enquirer, a incident se navodno dogodio 90-ih, u kući Jeffa Conawaya.

Vikki tvrdi da je to što se togodilo te noći toliko uznemirilo njenog bivšeg partnera da je okončao dugogodišnje prijateljstvo s tada već velikom filmskom zvijezdom.

Ona tvrdi da je Conaway, koji je nastupao s Travoltom na Broadwayu i prije nego su se pojavili zajedno na filmu, o tome pisao i u svom oproštajnom pismu 2006., kada je bio pokušao počiniti samoubojstvo.

Jeff Conaway
Profimedia, PictureLux

Ove tvrdnje će vrlo vjerojatno sotati u domeni spekulacija i nagađanja, jer je Conaway nažalost preminuo u svibnju ove godine od komplikacija uslijed upale pluća.

Vikki se za Star (jedan druči časopis) prisjetila i kako joj je Jeff tada govorio o tome kako su Travolta i njegova supruga Kelly Preston utamničeni u farsi od braka: 'Njihov brak je bio dogovoren, služio je samo kao fasada. jeff mi je rekao kako je Kelly znala da je John gay, i to joj je bilo OK'.

screensot

Još jedan, ali neimenovani izvor, potvrdio je za Star da je Prestonova potpisala sporazum s Travoltom, a u tom sporazumu su navedeni svi detalji njihovog bračnog aranžmana.

Ovo nije prvi put da se u javnosti pojavljuju spekulacije o Travoltinom spolnom opredijeljenju (dapače, dosad ih je bilo pet=, no prvi put se u jeku niza optužbi za spolno zlostavljanje u Hollywoodu, pojavlje optužba da je Travolta pokušao izvesti seksualni čin nad nekim tko na to nije pristao.

Odvjetnici Johna Travolte odbacili su sve optužbe.

Reuters

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:33