NOVI SKANDAL

JOHN TRAVOLTA POKUŠAO JE IZVESTI ORALNI SEKS NA SVOM KOLEGI IZ 'BRILJANTINA' Bivša djevojka preminulog glumca iznijela optužbe na račun zvijezde

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.11.2017. u 16:29

John Travolta, Jeff Conaway
Profimedia, PictureLux

 

 

John Travolta pokušao je priuštiti oralni seks kolegi glumcu Jeffu Conawayu dok je ovaj spavao. Problem je u tome što Conaway to nije želio, tvrdi njegova bivša zaručnica Vikki Lizzi, koja je sada i iznijela te optužbe.

 

Nove optužbe objavio je National Enquirer, a incident se navodno dogodio 90-ih, u kući Jeffa Conawaya.

 

Vikki tvrdi da je to što se togodilo te noći toliko uznemirilo njenog bivšeg partnera da je okončao dugogodišnje prijateljstvo s tada već velikom filmskom zvijezdom.

 

Ona tvrdi da je Conaway, koji je nastupao s Travoltom na Broadwayu i prije nego su se pojavili zajedno na filmu, o tome pisao i u svom oproštajnom pismu 2006., kada je bio pokušao počiniti samoubojstvo.

 

Jeff Conaway
Profimedia, PictureLux
 

 

Ove tvrdnje će vrlo vjerojatno sotati u domeni spekulacija i nagađanja, jer je Conaway nažalost preminuo u svibnju ove godine od komplikacija uslijed upale pluća.

 

Vikki se za Star (jedan druči časopis) prisjetila i kako joj je Jeff tada govorio o tome kako su Travolta i njegova supruga Kelly Preston utamničeni u farsi od braka: 'Njihov brak je bio dogovoren, služio je samo kao fasada. jeff mi je rekao kako je Kelly znala da je John gay, i to joj je bilo OK'.

 

screensot
 

 

Još jedan, ali neimenovani izvor, potvrdio je za Star da je Prestonova potpisala sporazum s Travoltom, a u tom sporazumu su navedeni svi detalji njihovog bračnog aranžmana.

 

 

Ovo nije prvi put da se u javnosti pojavljuju spekulacije o Travoltinom spolnom opredijeljenju (dapače, dosad ih je bilo pet=, no prvi put se u jeku niza optužbi za spolno zlostavljanje u Hollywoodu, pojavlje optužba da je Travolta pokušao izvesti seksualni čin nad nekim tko na to nije pristao.

 

Odvjetnici Johna Travolte odbacili su sve optužbe.

 

Reuters
 

ELIPSO

Izdvajamo