ZAVRŠIO U PRITVORU

JOŠ JEDNO JAVNO SRAMOĆENJE VOJVOTKINJINE OBITELJI Uhićen Meghanin nećak: Skinuo se gol, omotao tek maleni ručnik oko struka pa prošetao ulicom i urlao

 
 Steve Parsons / REUTERS

Nećak vojvotkinje Meghan Markle uhićen je nakon što je napravio scenu u Hollywoodu, piše TMZ. Thomas Dooley je u četvrtak šetao ulicom gol, a jedino je oko struka imao omotan mali ručnik. Vikao je i psovao pa su prolaznici pozvali policiju.

No, nije sve stalo na tome jer je policajac prilikom intervencije ozlijedio koljeno pa je Dooley odveden u pritvor.

Iz policije su priopćili da je bio pod utjecajem droge.

Dooley je sin Thomasa Marklea Jr., Meghaninog polubrata, koji je isto imao problema sa zakonom.

Naime, 52-godišnji Thomas nedavno je uhićen kad ga je policija uhvatila kako vozi u pijanom stanju. Vozio je prebrzo i usput automobilom 'krivudao' po cesti. To mu nije prvi ispad. U siječnju 2016. završio je iza rešetaka kada je, također pijan, brutalno napao svoju zaručnicu Darlene Blount (38). Navodno joj je istukao, a zatim uperio i pištolj u njezinu glavu prijeteći da će je ubiti.

Prekid odnosa između njegove sestre i oca, kako je rekao, slomilo mu je srce.

"Tata je cijeli život stavljao Meghan na prvo mjesto, ispred sestre i mene, i ako je istina ono što govori, ona zlorabi njegovu ljubav. To je sebično, čak okrutno. Dao joj je sve, a ona uzvraća tako da mu nanosi bol. Kažu da krv nije voda, no možda plava krv sad teče njezinim venama", rekao je njezin polubrat.

Meghan Markle svoje problematične članove obitelji ne želi komentirati i s njima je prekinula svaki kontakt, a nije ih pozvala ni na svoje vjenčanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:00