POZITIVAN NA COVID-19

JUNAK 'IGRE PRIJESTOLJA' OBOLIO OD KORONAVIRUSA Samoizolirao se s obitelji: 'Budite oprezni, učinite sve što možete da se zaustavi širenje ovoga'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.03.2020. u 08:38

28 March, 2019: Kristofer HIVJU attends Twin premiere during Series Mania International Film Festival in Lille, France., Image: 423032711, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:  Kristina Afanasyeva / KCS Presse / Profimedia
 Kristina Afanasyeva / KCS Presse / Profimedia

Kristofer Hivju

 

Kristofer Hivju (41), koji je u popularnoj TV seriji "Igra prijestolja" utjelovio Tormunda Giantsbanea, pozitivan je na koronavirus, objavio je CNN.

Norveški glumac u ponedjeljak je na Instagramu napisao kako se njegova obitelj i on nalaze u samoizloaciji.

- Dobrog smo zdravlja, ja osobno imam samo blage simptome prehlade... No postoje ljudi za koje bi ovaj virus mogao biti poguban.

Zato pozivam sve vas da budete izuzetno oprezni - perite ruke, držite se na udaljenosti od 1,5 m od drugih, ostanite u karanteni - učinite sve što možete da se zaustavi širenje ovog virusa.

Moramo se zajedno boriti i spriječiti krizu u našim bolnicama. Brinite se jedni o drugima i budite zdravi - poručio je Hivju iz rodne Norveške.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo