PRORADILE ŠAKE

JUSTIN BIEBER NA TULUMU UDARIO MUŠKARCA U LICE I PRIBIO GA ZA ZID Muškarac je za vrat uhvatio djevojku te je nije puštao pa je pjevač intervenirao

EXCLUSIVE: ** NO USA TV AND NO USA WEB **  Justin Bieber punched a guy in the face and threw him against a wall after the man grabbed a woman by the throat at a Coachella party, and would not release his grip on her ... TMZ has learned.
Sources familiar with the situation tell us Justin and a friend showed up at a party Saturday being attended by Patrick Schwarzenneger. Justin was talking to some people when a guy walked in, spotted a woman ... and went ballistic. Sources at the party say he appeared to be on drugs -- and it looked as if the woman may have been his ex-GF.
We're told the guy suddenly grabbed the woman by the throat and would not release her. Justin and his friend started screaming at the guy to let her go, but he only screamed back
Profimedia, Mega Agency

Justin Bieber na tulumu tijekom kojeg se navodni incident dogodio

Svjetski poznati kanadski pjevač Justin Bieber nepoznatog je muškarca udario u lice te ga je potom pribio na zid zato što je ovaj nepoznatu djevojku uhvatio za vrat i nije htio pustiti, piše TMZ.

Incident se navodno dogodio prošle subote na tulum koji je organiziran povodom održavanja renomiranog glazbenog festivala Coachella koji se održava u kalifornijskom mjestu Indio.

Tulumu na kojem je Bieber udario muškarca navodno je prisustvovao i Patrick Schwarzenegger, međutim on nije sudjelovao u fizičkom sukobu.

Kako piše TMZ, Bieber i njegov prijatelj su došli na tulum te su uživali u razgovoru s ostalim uzvanicima kada je na tulum došao nepoznati muškarac. Spazivši jednu od posjetiteljica, muškarac se zaletio prema njoj. Drugi su uzvanici rekli da je izgledao kao da je drogiran te da je po svemu sudeći djevojka bila njegova bivša partnerica.

Nepoznati je muškarac potom zgrabio djevojku za vrat te je nije htio pustiti. Bieber i njegov prijatelj su vikali na njega da je pusti, međutim im je odgovorio da "odj**u" te je nastavio držati ženu za vrat. Vidjevši da je očito neće pustiti, Bieber je muškarca udario u lice te ga je potom pribio na zid.

Djevojka se nakon intervencije kanadskog pjevača oslobodila.

Muškarac je potom izbačen s tuluma, a kasnije je viđen kako trči za automobilom, misleći valjda da je u njemu Bieber. Vikao je pjevačevo ime te je nekoliko puta udario vozilo.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo