SASVIM ISKRENO

'KAD SU MI LIJEČNICI REKLI DA SAM HIV POZITIVAN, HTIO SAM POJESTI METAK' Charlie Sheen otkrio zbog koga je ipak odustao od samoubojstva

 Getty / Getty Images

Prošlo je nešto više od godinu dana otkako je Charlie Sheen objavio da je HIV pozitivan.

Američki glumac, zvijezda humoristične serije 'Dva i pol muškarca', gostujući u televizijskoj emisiji 'Good Morning America' promovirao je novu komediju 'Mad Families', a osvrnuo se i na život sa smrtonosnim virusom.

A photo posted by Charlie Sheen (@charliesheen) on

'Na dan kad su mi liječnici rekli dijagnozu, htio sam 'pojesti' metak. Nisam to napravio samo zbog majke, koja je tad bila sa mnom. Nisam se mogao ubiti pred njom ili, ne daj Bože, priuštiti joj taj pakao da me pronađe mrtvog i poslije čisti moja sra..', rekao je Charlie.

Dodao je kako se poslije spoznaje da se zarazio virusom HIV-a odao drogi i danas je svjestan da je zapravo pravi sretnik što ga poroci nisu ubili.

'Bio sam zaboravio da sam prejak za takav kukavički odlazak s ovoga svijeta. Bila je to moja osobna i prestrašna Odiseja', zaključio je Sheen.

Glumac se, dodao je, trenutačno osjeća odlično. Posljednjih osam mjeseci uzima eksperimentalni lijek za koji se nada da će se uskoro naći i u službenoj prodaji. Terapiju pije samo jednom u tjednu i od nje nema nikakvih negativnih posljedica, ni fizičkih ni psihičkih.

'Imam i loših dana, ali tko ih nema? To nema nikakve veze s mojom bolesti. Kad sam vani, od ljudi koje susrećem osjećam samo bezuvjetnu ljubav', pohvalio se zločesti dečko Hollywooda.

Prisjetio se i divljanja u javnosti iz 2011., kad je pio tigrovu krv i svađao se s tvorcem serije 'Dva i pol muškarca' zbog čega je na kraju i dobio otkaz.

'To je zbilja bilo bizarno razdoblje. I sam se često pitam što se tad dovraga zbivalo sa mnom, ali morate priznati da su tad iz mojih usta izišle neke od najlegendarnijih izjava ikad', našalio se legendarni glumac na račun vlastita ludila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:01