PUŠILA JE I 'TRAVU'

KAD TI NA TULUM UPADNE TAJNA SLUŽBA... Divlja Obamina kćer uoči Harvarda niže skandale

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.08.2016. u 22:36

U.S. President Barack Obama congratulates his daughter Malia on her birthday during the Independence Day celebration at the White House in Washington U.S., July 4, 2016. REUTERS/Yuri Gripas - RTX2JPLS
REUTERS

Malia Obama, kći američkog predsjednika Baracka Obame, prije nego što upiše Harvard odlučila je pauzirati godinu i uživati u mladenačkom životu.

Samo nekoliko dana nakon što je objavljena snimka gdje Obamina starija kćer puši sumnjivi smotuljak, a strani mediji tada su se raspisali kako je najvjerojatnije riječ o marihuani, Malia se opet našla u centru skandala.

Obitelj Obama trenutačno boravi u Massachusettsu na ljetnom odmoru zadnji put kao prva obitelj, a Malia se čini se potpuno opustila. Naime, prošli tjedan je bila jedna od gošći na ludom tulumu u West Tisburyju koji je prekinula policija zbog pritužbi na buku, a Maliu je u predsjedničku rezidenciju ispratila tajna služba, piše Boston Herald.

Policija je odbila potvrditi da je na tulumu bila i predsjednikova kći pozivajući se na nacionalnu sigurnost. No potvrdili su da su odgovorili na pritužbe na buku te okupljene na zabavi upozorili na ponašanja kao što su to učinili i još mnogo puta ove godine, objasnili su.

- Rekli smo im da se upute svojim domovima i to su i učinili - dodali su iz policije.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo