CIJENA SLAVE

KAKAV ŽIVOTNI PAD! Zvijezda dječjih filmova uhvaćena kako provaljuje, ali pravi šok je uslijedio kada je policija objavila njegovu fotografiju

 
 Marysville PD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američki glumac Shaun Weiss (41), koji se proslavio kao dječak u ulozi Grega Goldberga u Disneyevom serijalu 'Mighty Ducks', u nedjelju je uhićen zbog provale. U to vrijeme bio je pod utjecajem metamfetamina, piše Sky News.

"Weiss je nasilno ušao u garažu i pokušao opljačkati automobil vlasnika tako da je razbio prozor. Službenici su primjetili staklo na podu, nakon čega su shvatili da je prozor vozača razbijen. Muškarcu su naredili da izađe iz vozila te su ga priveli", priopćila je lokalna policija uz opasku da se 'ispostavilo da je gospodin Weiss nekoć bio filmska zvijezda'.

Mighty Ducks - Das Superteam, (THE MIGHTY DUCKS) USA 1992, Regie: Stephen Herek, EMILIO ESTEVEZ (re), Image: 379621414, License: Rights-managed, Restrictions: Nur redaktionelle Nutzung im Zusammenhang mit dem Film. Editorial usage only and only related to the movie., Model Release: no, Credit line: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia
United Archives/Impress / United Archives / Profimedia
Mighty Ducks

U objavi stoji i kako je glumac pokazivao znakove da je bio pod utjecajem droga.

Zbog svog nedjela Shaun je još uvijek u pritvoru, a morat će platiti 52.500 dolara jamčevine.

Ovo mu nije prvi put da krši zakon. U pritvoru je završio 2017. zbog krađe u trgovini, a u kolovozu 2018. godine zbog opijanja u javnosti. Nakon toga otišao je na rehabilitaciju, no očito nije bila previše uspješna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 09:34