DETALJI PARTYJA U FROGMORE HOUSEU

KAKO JE IZGLEDALO SLAVLJE ZA NAJBLIŽE UZVANIKE HARRYJA I MEGHAN Clooney doživio malu neugodnost na ulazu, zvijezde se na Instagramu hvalile haljinama

 
Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, Serena Williams, George Clooney u automobilu, James Corden; u kvadratu
 Press Association, Serena Williams, Mega Agency, Andrew Milligan, Karen Roe / REUTERS, Profimedia, INSTAGRAM, CC BY 2.0

Friško vjenčani vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, Harry i Meghan, tulumarili su u subotu navečer s 200 odabranih gostiju na imanju Frogmore House, piše Daily Mail.

Ladanjska kuća u vlasništvu kraljevske obitelji vrvila je poznatim i slavnim svih vrsta, a među uzvanicima našli su se glumac i redatelj George Clooney, tenisačica Serena Williams, glumica Priyanka Chopra te modna dizajnerica Jessica Brownstein.

Zanimljivo je da je Clooney morao čekati 10 minuta na ulazu u imanje jer ga znatiželjni i oprezni policajci koji su osiguravali događaj nisu htjeli pustiti unutra.

EXCLUSIVE: George Clooney and Amal Clooney seen arriving at Frogmore house ahead of Prince Harry and Meghan Markles wedding reception.
19 May 2018, Image: 372350233, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
George Clooney i Amal Clooney dolaze u Frogmore, međutim policija ih ne pušta odmah

Upućeni poznavatelji nakita i kraljevske obitelji odmah su primijetili da je vojvotkinja Meghan nosila prsten pokojne princeze Diane.

Kraljevski je par na imenje stigao u srebrno plavom Jaguaru E-Type Concept Zero u čijoj je izradi sudjelovao i hrvatski poduzetnik Mate Rimac o čemu smo pisali sinoć.

The newly married Duke and Duchess of Sussex, Meghan Markle and Prince Harry, leaving Windsor Castle after their wedding to attend an evening reception at Frogmore House, hosted by the Prince of Wales. The bride wore a ring which belonged to Diana, Princess of Wales., Image: 372309917, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa

Vojvotkinja je na tulumu nosila haljinu bijelu haljinu dizajnerice Stelle McCartney, dok je vojvoda Harry obukao formalno odijelo i leptir mašnu.

The newly married Duke and Duchess of Sussex, Meghan Markle and Prince Harry, leaving Windsor Castle after their wedding to attend an evening reception at Frogmore House, hosted by the Prince of Wales., Image: 372301653, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa

Goste prijema uveseljavao je britanski talk show voditelj James Corden. Glazbu na događaju puštao je DJ Sam Totolee koji je nastupao na vjenčanju Pippe Middleton, a na šanku su se mogla naći pića iz cijelog svijeta.

James Corden and his wife Julia Carey arrive at St George's Chapel at Windsor Castle for the wedding of Megan Markle and Prince Harry in Windsor, Britain, May 19, 2018. Andrew Milligan/Pool via REUTERS - RC1848C721F0
Andrew Milligan/Pool / REUTERS
James Corden i njegova supruga Julia Carey

Princ William, Tom Inskip i Tom Van Straubenzee navodno su pričekali da stariji gosti odu prije nego što su se počeli šaliti na račun Harryjevog tulumarenja kojemu su osobno svjedočili i mnogi Hrvati kada je sada vojvoda od Sussexa posjetio Hvar. Naravno, nisu pretjerivali s detaljima s Harryjevih putovanja u Las Vegas kako Meghan ne bi bilo neugodno. Njih su trojica šale pričali između svakog od tri slijeda hrane koji su posluženi na večeri.

Jedna od zvijezda večeri bio je princ Charles koji je nasmijao okupljene pričama o mijenjanju Harryjevih pelena i hranjenju bočicom. Harry se u također u neformalnom govoru našalio na račun američkih gostiju, a zaradio je pohvale kad je Meghan i sebe oslovio kao "moja supruga i ja".

"Obećao sam da Amerikanci neće ukrasti sve mačeve koje imamo ovdje. Kada budete odlazili budite tihi kako ne biste probudili susjede", rekao je Harry.

Vojvoda od Sussexa je u jednom trenutku pitao zna li netko svirati klavir, na što se Sir Elton John ustao od stola i odsvirao nekoliko svojih najvećih hitova uključujući i Your Song, Tiny Dancer, Circle Of Life te I’m Still Standing.

Nakon malog koncerta Eltona Johna svečano je zarezana torta od limuna i crne bazge. Večer je završila spektakularnim vatrometom.

Međutim, smatra se da su uzvanici poslije opuštene večere otišli na još opušteniju zabavu u Chiltern Firehouse u londonskom kvartu Marylebone, a navodno je bio planiran i još jedan tulum u zvučno izoliranoj privatnoj rezidenciji u londonskom kvartu Chelsea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:31