'JA SAM SUPERJUNAK'

KANYE WEST OTKRIO DA MU JE U 39. GODINI DIJAGNOSTICIRANO 'MENTALNO STANJE' Nije to nikakav invaliditet, tvrdi reper, to je njegova 'supermoć'

Kanye West
 Eduardo Munoz / REUTERS

Američki reper, producent i modni dizajner Kanye West (40) otkrio je u intervjuu s radijskim voditeljem Big Boyjem (pravo ime mu je Kurt Alexander) da mu je u 39. godini dijagnosticirano "mentalno stanje" te ga on smatra svojom "supermoći" koja mu pomaže prilikom stvaranja, piše The Huffington Post.

"Tek s 39 godina su mi postavili dijagnozu", rekao je West. "Kao što sam rekao na albumu ("Ye"), nije riječ o invaliditetu. To je moja supermoć."

Reper nije otkrio o kojem mentalnom stanju je riječ, međutim na svom je novom albumu "Ye" govorio da je riječ o bipolarnom poremećaju. Na omotu albuma "Ye" mogu se vidjeti snijegom prekrivene planine i zelene nizine te rukom napisane riječi "Mrzim biti bipolaran, super je" (eng. "I hate being Bi-polar its awesome").

West na pjesmi "Yikes" repa: "To je moje bipolarno sranje, crnjo što? To je moja supermoć, crnjo. Nije nikakav invaliditet. Ja sam superheroj! Ja sam superheroj!" (eng. "That’s my bipolar shit, nigga what? That’s my superpower, nigga. Ain’t no disability. I’m a superhero! I’m a superhero!")

West je rekao da je "potpuno prepravio" svoj album nakon negativnih reakcija na njegovu izjavu da "ropstvo zvuči kao izbor" i da je obožavatelj Donalda Trumpa. Dodao je da je čak "izvadio jedan stih" u kojem se dotakao svog stava jer je riječ o "preosjetljivoj temi".

Reper je ustvrdio da je "blagoslovljen i privilegiran" jer se uspio oporaviti od svojih kontroverznih komentara o ropstvu. "Pomislite na sve ljude koji imaju mentalnih problema koji nisu Kanye West, koji ne mogu snimiti album i ispraviti sve. Pomislite na onu osobu koja napravi ono što sam ja napravio na svom radnom mjestu i dobije otkaz. Zato mi je to Bog dao s 40 godina", rekao je West.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:54