POSJET AFRICI

KANYE WEST SUPRUZI PRIREDIO NEUGODNJAK TIJEKOM POSJETE PREDSJEDNIKU UGANDE Reperov iskren odgovor šokirao Kim Kardashian, nije znala što bi rekla

 
Kanye West, Yoweri Museveni i Kim Kardashian
 Presidential Press Unit/Handout / REUTERS

Američki reper i modni dizajner Kanye West i njegova supruga reality zvijezda Kim Kardashian u ponedjeljak su se u sklopu svog posjeta Africi susreli s ugandskim predsjednikom Yowerijem Musevenijem te su mu tom prilikom poklonili potpisane tenisice Adidas YEEZY Boost 350 v2 "Trosturko bijelo" koje dizajnira sam West. Museveni im se se zahvalio na tenisicama te im poželio ugodan boravak u Ugandi.

Bračni par West Kardashian s Musevenijem je tijekom prijema u Entebbeu razgovarao o promociji turizma istočne Afrike. Predsjednik Ugande im je tijekom prijema nadjenuo ugandska imena - Njegovo treće ime bit će "Kanyesigye", što na svahiliju znači ''vjerujem'', dok će njezino biti "Kemigisha" znači ''ona s blagoslovom boga''.

Rapper Kanye West (L) autographs a shoe as he meets Uganda's President Yoweri Museveni when he paid a courtesy call at State House, Entebbe, Uganda October 15, 2018. Presidential Press Unit/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.
Presidential Press Unit/Handout / REUTERS
Kanye West potpisuje tenisice koje su on i Kim Kardashian poklonili predsjedniku Yoweriju Museveniju
Kim Kardashian autographs a shoe for Uganda's President Yoweri Museveni as Rapper Kanye West (L) looks on when they paid a courtesy call at State House, Entebbe, Uganda October 15, 2018. Presidential Press Unit/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.
Presidential Press Unit/Handout / REUTERS
Kim Kardashian potpisuje tenisice koje su ona i Kanye West poklonili predsjedniku Yoweriju Museveniju

Tijekom razgovora s Musevenijem West je otkrio da želi imati sedmero djece, što je njegovu suprugu poprilično šokiralo. Naime, predsjednik Ugande je Westa pitao koliko djece imaju on i njegova supruga na što je ovaj rekao da imaju troje (North (5), Saint (2) i Chicago (9 mjeseci)), ali da bi on htio da imaju sedam.

Prema pisanju Daily Maila, Kardashian je na tu njegovu tvrdnju prvo reagirala nevjericom i šutnjom, da bi se kasnije sabrala, nasmijala i rekla da ona ne bi htjela imati sedmero djece. Upućeni kažu da je njezin osmijeh bio plod nervoze i neugode.

To međutim ne znači da je Kardashian protiv ideje da ona i njezin suprug imaju još djece, dapače Kardashian je prethodno rekla da bi htjela još jedno dijete. Reality zvijezda je rekla da je na čuvanje dala više svojih jajnih stanica te da u tom smislu dobiti još jedno dijete ne bi za par bio veliki napor. Podsjećamo, paru je kćer Chicago rodila surogat majka.

Rapper Kanye West (C) and Kim Kardashian (L) pose for a photograph with Uganda's President Yoweri Museveni when they paid a courtesy call at State House, Entebbe, Uganda October 15, 2018. Presidential Press Unit/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.
Presidential Press Unit/Handout / REUTERS
Kim Kardashian, Kanye West i Yoweri Museveni

Neugodnostima za reality zvijezdu tu međutim nije bio kraj. Časopis People piše da ju je Museveni tijekom prijema pitao čime se bavi, odnosno koje joj je zanimanje. Prema časopisu, predsjednik Ugande ju je to pitao u trenutku kada je reality zvijezda rekla da mora prijem napustiti ranije zbog posla. "Kim Kardashian mu je tada pristojno rekla da ona i njezine sestre imaju televizijsku emisiju te da je čekaju da se vrati", piše časopis.

West, koji je nedavno ime promijenio u "Ye" (skraćeno od Kanye), u Ugandu je sa suprugom i kćerkom North stigao u petak te će tamo navodno snimiti dio materijala za svoj nadolazeći deveti album album.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:59