KAKVA NEUPUĆENOST

KAO DA JOJ NIJE DOVOLJNA BORBA S RAKOM... Žena bježala od slavne Brende: 'Izgledala je užasnuto, odmakla se od mene što je dalje mogla'

 Screenshot Instagram

Iako trenutačno prolazi kroz najteže razdoblje u životu, Shannen Doherty pozitivan stav nije napustio. Zvijezda serije 'Beverly Hills', koja je prošle godine u kolovozu s javnosti podijelila da boluje od raka dojke, svoju borbu gotovo svakodnevno dokumentira s obožavateljima na Instagramu.

A u četvrtak je s njima podijelila i pomalo šokantnu priču. Naime, dok se sa suprugom nakon tretmana zračenjem vozila u liftu, upitali su je kako je.

- Odgovorila sam da sam upravo bila na tretmanu zračenjem te da sam zato poprilično umorna nakon čega se nepoznata djevojka koja je s nama bila u tom trenutku odmaknula od mene što je dalje mogla. Sljedeća tri kata koliko se vozila izgledala je užasnuto. Pa da vam ukratko objasnim - rak ne možete uloviti, zračenje neće iscuriti iz mene i prijeći na vas. Nadam se da će vam ovo pomoći - napisala je Shannen u opisu pored fotografije sa suprugom Kurtom Iswarienkom.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Suprug je glumici velika podrška što Shannen sama svakodnevno i ističe.

Inače, iako se bori s ovom teškom bolesti, poruke koje Shannon objavljuje pune su ljubavi, snage i optimizma pa je i sama mnogima velika inspiracija i podrška.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 02:16